web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Fakt treba prečítať celý názov zákona?

Autor: admin - sep• 07•2017

Mám tú smolu, že amplión mestského rozhlasu je umiestnený naproti stene budovy, ktorá je naproti oknu do mojej kancelárie. Aj keby som nechcel, musím si vypočuť popoludňajšie hlásenie mestského rozhlasu. Vrátane nezmyslov, ktoré tá pani za mikrofónom číta. To jej niekto káže alebo si to vymyslela sama? Ako toť nedávno.

Na základe zákona číslo z roku o niektorých nezmyselných vetách, ktoré by v zákone ani nemuseli byť, len sa chcú v Parlamente hrať na dôležitých, oznamujeme, že zajtra bude v čase od poludnia do poludnia plus jedna minúta vykonané preskúšanie sirén.

To nestačí povedať: „Vážení občania, vo štvrtok na poludnie bude vykonané preskúšanie sirén v dĺžke trvania jedna minúta, nezľaknite sa.“ ?

Pretože pochybujem, že nejakého občana alebo návštevníka mesta zaujíma, podľa akého zákona sa vykonáva skúška sirén, či sa musí alebo je to iniciatíva miestneho blbečka. Či sa skúšky robia podľa rôznych zákonov a teraz je to podľa iného, ako to bolo minulý štvrťrok. Chápeme, že sa musí húkať, a je nám jedno, či preto, že sa šíria poplašné správy o prízemných mrazoch na Orave, hroziacom napadnutí Ukrajiny Ruskom alebo útoku Maďarov na južné Slovensko.

Vy viete, že nám je to jedno, my vieme, že vám je to jedno, tak si odpustite to siahodlhé čítanie názvu zákona. Povedzte, že bude sranda, zahúkame, nerobte paniku, my vás ako vždy odignorujeme a každý si pôjdeme po svojom. Spravte si čiarku a zbytočne nás neotravujte.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.