web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Detské stoličky

Autor: admin - máj• 08•2013

Detské stoličky Pri zariaďovaní domu alebo bytu majú hlavné slovo väčšinou ženy. Podľa svojho vkusu zariaďujú kuchyňu či obývačku alebo spálňu. Chlap vyberá zase často domácu elektroniku. A myslí niekto na deti? Ako zariadiť detskú izbu tak, aby zakaždým vyhovovala rozvíjajúcemu sa detskému telu?

Pri zariaďovaní spálne alebo obývačky je úloha jasná. Poznáme svoje telo, vieme, aká sedačka či kreslo mu vyhovuje a čo sa nám páči. U detí je to trošku problém. Malé dieťa má iné priestorové nároky, ako väčšie a aj potrebuje nábytok inej veľkosti. A tak nezriedka po pár rokoch je potrebné nábytok v detskej izbe alebo jeho časť vymeniť. Ak sme na začiatok kúpili menšiu posteľ, celkom iste bude treba za čas ju vymeniť za väčšiu. Rovnako tak, ak sme ušetrili na skriniach, budeme potrebovať zväčšiť úložné priestory. A podobne sú na tom aj stolíky a detské stoličky.

Zdravé sedenie pre dieťa

Ak zariaďujeme izbu pre malého školáka, je veľmi pravdepodobné, že sa v nej bude učiť aj ako stredoškolák. Preto je vhodné pri uvažovaní o výbere položky detské stoličky zvážiť nákup stoličky s nastaviteľnou výškou sedáka, nastaviteľným operadlom prípadne aj s podrúčkami, aby sme v každom veku a pri každej fyzickej výške nášho dieťaťa mu dokázali zabezpečiť pohodlné a najmä zdravé sedenie. Nevhodné detské stoličky s nesprávnou výškou sedáka nad podlahou môžu spôsobiť nesprávne držanie tela s následnými bolesťami chrbta.

Myslite na to pri nákupe nábytku pre vaše ratolesti. Pri rešpektovaní požiadavky na zdravé sedenie si môžete vybrať z nepreberného množstva farebných kombinácií a kombinácií materiálov tak, aby aj váš potomok mohol byť s výberom nábytku do jeho izby spokojný. Nepodceňujte výber, detské stoličky sú dôležité.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.