web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Čistota nie len v záhrade

Autor: admin - máj• 15•2013

Čistota nie len v záhrade Bývať v bytovke je veľmi jednoduché. O všetko sa stará správca, vy len po práci vyložíte nohy na gauč alebo sa venujete nejakému koníčku. Môžete chodiť po výletoch a máte istotu, že v byte bude teplo, voda, strecha nebude zatekať a trávnik pred panelákom bude pokosený. Nanajvýš tak dva razy do roka umyjete schody a výťah. V rodinnom dome to také jednoduché nie je. No môže byť, keď si vyberiete správnych pomocníkov.

Azda najviac času zaberie starostlivosť o záhradu. A je úplne jedno, či v nej máte hriadky so zeleninou a zemiakmi a pole s kukuricou alebo len ovocné stromy a trávnik. A práve tento čas ušetriť každému pomôže záhradná technika Kärcher, špecialistu na zavlažovanie políčok alebo trávnikov. Celý sortiment hadíc s navíjacími bubnami, rýchlospojkami, polievačmi, záhradnými sprchami či polievacími tyčami je navrhnutý tak, aby práca s nimi nebola drina. Aby každého práca v záhrade bavila prinášala radosť. A aby zostal čas aj na iné koníčky, ako neustála služba vlastnej záhrade.

Čo je to krtkovanie

Jednou z nemilých povinností pána domu, oproti nájomníkovi v bytovke, je aj starosť o kanalizáciu, najmä ak sa ju podarí upchať. Aby vám to netrvalo dlho a aby ste sa čím skôr mohli vrhnúť na príjemnejšie zábavky, ponúka Kärcher kvalitné špirály na čistenie v rôznych priemeroch s možnosťou nastavenia potrebnej dĺžky pomocou T-spojky. Pokiaľ nemáte k dispozícii potrebnú techniku, firemná pôžičovňa vám vyjde v ústrety.

Spoločnosť Rein-karcher.sk totiž nie je len autorizovaným predajcom čistiacej techniky Kärcher, ale tiež autorizovaný servis a ako som spomínal, požičiava čistiacu techniku, zváraciu techniku a krtkov na čistenie kanalizácie. Teda takmer všetko, čo potrebujete k udržiavaniu rodinného domu a záhrady.

Dvadsaťročné skúsenosti malého týmu odborníkov, zameraných predovšetkým na klienta a jeho potreby umožnia aj vám pracovať doma efektívne a získať vďaka tomu čas na aktivity, ktoré vás bavia.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.