web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Vyskúšaj ciblaction, schudni

Autor: admin - nov• 10•2013

Nedávno som o prípravku, obsahujúci Ciblaction, písal na blogu, kde sa venujem prevážne spamu. Či skôr informáciám, ktorých znalosť môže čitateľov posunúť vpred. K čomu info o spame rozhodne slúži, aby ľudia nenaleteli a vedeli, o čo ide. A keď som sledoval štatistiku prístupov, prekvapila ma hľadanosť z českého seznam.cz.

K článku som okrem informácií, ako tento spam otravuje, pridal aj citáciu zo samotného spamu.

Kapsľa CIBLACTION A37 je citlivá na hormóny a pôsobí na lipolýzu. Sústreďuje sa na 11 strategických bodov (proti ’’uskladnenému’’ tuku). Pôsobí po dobu 24 hodín a plnou rýchlosťou rozpustí tuk tam, kde to je potreba. V pase, na pažiach, stehnách, zadku. S Ciblaction A37 je schudnutie 7 kilogramov za 7 dní detskou hračkou. Ktokoľvek je toho schopný. Je známe, že v Spojených štátoch aj ľuďom s najväčšou nadváhou, ktorí mali viac ako 300 kg nadváhu, poklesla chuť do jedla, a po nadváhe, celulitíde alebo tehotenských striích nie sú ani stopy!

No povedzte, ktorý normálny človek by veril takýmto žvástom? Preto ma prekvapilo, že na článok chodili z vyhľadávačov ľudia, ktorí nehľadali informácie o spame, ale hľadali prípravok Ciblaction! Chceli ho kúpiť. Predpokladal som, že spam zamoril schránky veľa ľudí, takže čo to je, ľudia vedeli. Buď som sa mýlil v počte spamu alebo v ľuďoch.

Čo je to Ciblaction

CIBLACTION A37 je zo 100 %-nej matoliny, je REVOLUČNÝ, nový, 100% prírodný, pochádza z obdobia kráľovnej Márie Antoinetty.

No dobre, ak tomu veríte, verte. Prikladám ešte fotku z mailu, možno tiež uveríte, že vďaka jednej zázračnej pilulke takto schudnete:

Ciblaction

Môj názor je taký, že každý, kto si prípravok Ciblaction kúpi, tak schudne. Pretože po zaplatení tohto zázračného prípravku na chudnutie už mu nezvýši na chleba 😀

Podľa masívnosti, akou je spam na tento zázrak doručovaný do mailových schránok súdim, že sa to odosielateľovi zrejme vypláca. Vždy nájde dosť ľudí, zúfalých zo svojich nesprávnych životných návykov, ktorí hľadajú bezprácne riešenie svojho schudnutia. Keď si myslíte, že tabletky vás schudnú, kupujte Ciblaction.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.