web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Stoličky

Autor: admin - júl• 23•2013

Stoličky Leto je obdobím, kedy pravidelne opúšťam domov na dlhšiu dobu a odchádzam von venovať sa svojím koníčkom. Teda fotografovaniu prírodných krás, kultúrnych pamiatok a bicyklovaniu. Najväčší stres ale nemám z cestovania, ale z toho, ako bude vybavený penzión, ktorý som si objednal a či sa mi bude v noci pohodlne spať a cez deň pohodlne sedieť.

A hoci si penzión objednávam cez internet a dôkladne si pozriem fotografie izieb, takmer vždy sa nájde niečo, čo má ďaleko od dokonalosti. Možno pri ubytovaní sa na tri dni by to nevadilo, no ak strávite v ubytovacom zariadení dva týždne, začína byť kvalita nábytku a vybavenia celkom dôležitá.

Tentoraz som navštívil penzión v malebnom meste, v ktorom som už v minulosti ubytovaný bol. Dostal som však inú izbu a hneď po nasťahovaní sa mi bolo jasné, kde ma bude „päta tlačiť“ tentoraz. Na izbe bol len jeden nočný stolík a jeden malý stolček, ale žiadna stolička.

Stoličky Som zvyknutý aj na dovolenku cestovať s notebookom. Fotografie po výlete spracujem a uverejňujem na svojom blogu spolu s krátkymi komentármi alebo popisom navštíveného miesta. Vtedy je dôležité, na akom stolíku máte notebook položený a aké sú k stolíku stoličky, na ktorých sedíte. Aby vás zbytočne nebolel chrbát, aby ste sa nevykrúcali, aby ste si po náročnej cyklotúre oddýchli.

Hovoril som o nábytku s majiteľom penziónu a doporučil mu dobrý obchod s dobrým nábytkom. Najmä preto, že je kríza, ľudia šetria a majú tendenciu si vyberať, kde budú ubytovaní, aj podľa vybavenia penziónu. Pohľad zo strany klienta mu pomohol lepšie chápať svojich hostí a lepšie poskytovať svoje služby. A ja sa už opäť teším, keď navštívim ten kraj, viem, kde budem zase spať.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.