web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Hodinky na ruke

Autor: admin - nov• 12•2013

Hodinky na ruke Nedávno som si povedal, že by som si počas zase mohol kúpiť náramkové hodiny. Pred rokmi som ich prestal nosiť, ale predsa len už netrávim celé dni a noci za volantom v aute ani pred počítačom, kde som mal ciferník stále na očiach. A vyťahovať zakaždým mobil z púzdra sa mi tiež nechce, keď chce, vedieť, koľko je hodín. Takže by som si mal vybrať nejaké elegantné náramkové hodiny.

Lenže. Iné hodinky by sa mi hodili na obchodné rokovanie, aj keď nepotrebujem také hodinky ako náš premiér, nechcem sa nimi chvastať, a iné zase sú vhodné na moje športové aktivity. Ako to skĺbiť dohromady? A navyše, som si vedomý dopadu vývozu tovární mimo územie EÚ na pracovné miesta aj príjmy, a preto nechcem žiadnu čínu. Tiež by som nerád prišiel o prácu a príjem z nej kvôli nejakému lacnému šikmoočkovi.

Nakoniec som si vybral kvalitné pánske hodinky spĺňajúce kritéria kvality, praktičnosti, elegancie a európskeho pôvodu. Vybral som si hodinky švédskej značky, vyrábané v Portugalsku. Ja viem, aj tu ide asi o lacnejšiu pracovnú silu, ale stále je to v Eurozóne a nie kdesi za morom. Ale nekupoval som ich v zahraničí, objednal som ich na webe pre hodinky od dovozcu hodiniek značky South Lane pre Čechy a Slovensko.

prevlekaci hodinky south lane 21

Šikovné na nich je to, že tieto hodinky majú tri základné ciferníky a k nim dvadsať rôznych remienkov. To dáva celkom dosť kombinácií a pritom firme pomáha udržať náklady, čo značí pre nás, zákazníkov, zase rozumnú cenu. Remienky z materiálu nazývaného NATO (kombinácia textilu a kože) vyrábajú vo Francúzsku. Kvalitné hodinky nemusia pochádzať len zo Švajčiarska.

Mne sa moje nové hodinky páčia a určite si vyberiete aj vy. Teraz musím dávať pozor už len na jednu vec. Aby sa ma na presný čas nepýtali kamaráti vtedy, keď držím v ruke pohár s pivom 😉

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.