web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

SMS pôžičky – čo to vlastne je?

Autor: admin - jan• 25•2013

Pôžička sú peniaze. Najistejšie peniaze sú v ruke, pekné šustivé bankovky. Alebo v banke, na našom účte. Ale ako je možné spojiť mobilné siete, teda SMS a peniaze? Ako je možné získať SMS pôžičku? Veľmi jednoducho. A pohodlne.

Pri bežnej pôžičke zájdete do banky, spíšete kopu papierov, potom si ich necháte overiť v mzdovej účtárni, overiť podpisy u notára a keď máte šťastie, banka vám pôžičku schváli. Ešte ste ale peniaze nedostali a už ste nabehali kilometre, stratili mnoho času, zaplatili kopu peňazí na poplatkoch a výsledok je stále neistý.

Pri SMS pôžičke sa cez internet zaregistrujete na stránke http://www.creditone.sk a nemusíte nikam chodiť. Zaberie to pár minút a ani nemusíte použiť svoj vlastný počítač. Stačí kamarátov či v internetovej kaviarni. Po registrácii si už môžete požičať.

SMS pôžička funguje jednoducho zaslaním správnej SMS správy na konkrétne číslo. Vzor správy si môžete uložiť vo vašom mobile, aby ste ho neskôr nemuseli hľadať. Teda pre požičanie si nepotrebujete vôbec internet. Alebo si uložte číslo na poradcov v tvare +421 2 210 25 010. Poradia vám kedykoľvek. Stačí zavolať.

Výhodou SMS pôžičky je rýchlosť. Po odoslaní do pár minút máte peniaze na účte a neujde vám žiadna výhodná akcia či výpredaj, aj keď ste pár dní pred výplatou. A nepotrebujete žiadny doklad.

Nevýhodou SMS pôžičky je, že si môžete požičať najviac 350 EUR ako overený stály klient a že peniaze musíte vrátiť najdlhšie do 30 dní. Na prvý raz si môžete požičať najviac stovku a pri včasnom splatení vám bude automaticky limit zvyšovaný.

A to všetko len s expertom a spoľahlivým partnerom pre SMS pôžičky creditONE.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.