web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Reality na Liptove

Autor: admin - apr• 04•2013

Reality na Liptove Často som pracovne alebo súkromne prechádzal Ružomberkom a vždy som sa z auta kochal pohľadom na okolitú krajinu. Raz mi tak úplne mimovoľne vykĺzlo z úst „Tak tu by som chcel žiť,“ a môj spolujazdec sa ma opýtal: „Tak prečo tu nekúpiš nejaký pekný dom?“ Mal úplnú pravdu, prečo by som na Liptove nemohol kúpiť dom?

Ľahko sa povie „kúpiť dom“, ale keď si pozriete realitné stránky, vývesky v meste alebo takzvané realitné časopisy, je vám niekdy z toho zle. Ako keby nezamestnanosť urobila z každého majiteľa polorozpadnutej budovy realitného makléra. A je jedno, či sa snaží predať domček po babke alebo starú stolársku dielňu či reštituovaný kravín. Odborníkov ako keby s lupou musel hľadať.

No ale Goodwill Reality & Invest je realitná kancelária, ktorá sa naozaj vyzná. Región Liptova a osobitne Ružomberok je ich doménou. Špecializuje sa na exkluzívne reality, teda žiadne búdy. Takže už žiadne hľadanie na vlastnú päsť, žiadne míňanie nafty a jazdenie hore dole, žiadny stratený čas a zbytočné telefonáty. Výberom domu som poveril odborníkov a ja sa môžem venovať svojej práci.

Som rád, že som kraj bohatý na reality Liptov kedysi objavil a mal ho možnosť spoznať. Príroda v okolí je nádherná, na skok na lyžiarske svahy alebo si zaplávať. V termálnom kúpalisku aj v zime. Kto obľubuje turistiku, bude sa tu cítiť ako v raji a ani do Vysokých Tatier nie je ďaleko. Turistiku je možné striedať s návštevou kultúrnych pamiatok, takže sa v okolí človek rozhodne nebude nudiť.

Je dobré spolupracovať s ľudmi, čo reality Ružomberok majú zmáknuté a skutočne sa vyznajú. Šetria čas svojho klient a tým aj jeho peniaze. Vedia dobre, čo si pod pojmom exkluzívne reality majú predstaviť a čo ich klienta môže zaujímať. Potom sa nemôže stať, že by niekto povedal, že si suseda nevyberá. Pracovať s odborníkmi je skutočná radosť.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.