web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Nová sedačka

Autor: admin - mar• 14•2013

sedačka Raz za čas si musí človek urobiť radosť. Jednou z možností je aj vymeniť nejaký nábytok za nový. Najmä keď ten starší je už naozaj starší a má už svoje chyby. A tak som sa rozhodol, že svojmu boľavému chrbátu doprajem nové sedenie.

Obišiel som predajne nábytku v našom meste, aby som si pozrel aktuálnu ponuku, no bol som sklamaný. Výber nebol veľmi široký a vôbec mi nevyhovovali tvary sedačiek. Nízko položené sedáky a nízke operadlá by neprospievali môjmu boľavému chrbátu (koho dnes nebolí chrbát?). Síce mi v predajni ponúkli doviezť nejaké sedačky aj na objednávku, ale ak si mám nechať objednať niečo, môžem si rovno nábytok objednať na internete sám.

Moderné sedacie súpravy môžu zaujať na prvý pohľad, ale mňa zaujímali jednak rozmery a hlavne tvary. Chcem sedačku pohodlnú a praktickú, aby som mohol počas sedenia na nej čítať knihu alebo aj pracovať s notebookom položeným na stole alebo si na ňu jednoducho ľahnúť a pozrieť si dobrý program v televízii (a tým nemyslím nejaký stupídny seriál). A ešea aby mala aj dobrý materiál a dobrú farbu. Ja viem, že som náročný, ale hovorí môj nemecký priateľ: Le dobré nie je pre mňa dosť dobré.

Sedačky v tvare u boli nakoniec to, čo ma skutočne zaujalo a čo som si vybral. Občas ma totiž navštívia moji priatelia, tak nech sa pomestíme. Je síce na pohľad veľká a rozmerná, ale keď sa okrem sedačky zbavím aj dvoch nepraktických kresiel, nakoniec mi v obývačke miesto ešte aj ostane. Navyše, ak sa budú cezpoľní chcieť u nás trochu zdržať, jednoducho rozložíme novú sedačku a bude z nej dvojposteľ a nemusíme hľadať hotel. A paplóny a vankúše môžem ľahko odložiť v úložnom priestore tejto sedačky, takže budú vždy po ruke.

A keď si budeme chcieť doma v pohodlí pozrieť náš obľúbený program, sedačka do U nám umožní ľahnúť si obom naraz bez toho, že by sme si zavadzali alebo sa tlačili.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.