web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Príjemný tieň na záhrade

Autor: admin - jan• 24•2017

Tento rok nás čaká niekoľko jubileí. Stretne sa takmer celá rodina, často so spústou priateľov, podľa toho, kto je práve oslávencom. A s tým súvisí aj veľa organizačných starostí. Nie len, čo navariť, napiecť a čo sa bude piť, ale aj to, kde sa všetci pomestíme. Stolov aj stoličiek máme dosť, len miesta pod strechou sa nám občas nedostáva. Asi sa zase bude oslavovať vonku, na záhrade.

Odskúšali sme si to už minulý rok. Keď je pekné počasie, vytiahneme gril aj stoličky do záhrady a sme vonku, kde je príjemne a na všetko dosť miesta.

Záhradný párty stan rozšíri možnosti

V dome sme predsa len limitovaní múrmi, miestnosti nie sú nafukovacie. Zato záhrada nám ponúka neobmedzený priestor, samozrejme v rámci možností jej rozlohy. Netreba si robiť starosti s vetraním, netreba sa tesnať. Jednoducho posunieme stolík s občerstvením ďalej alebo si fajčiari odsadnú od dám trochu nabok. Záhradný párty stan poskytne tieň nie len jedlu a nápojom, ale aj slnkom unaveným hosťom.

Veľkou výhodou je, že po oslave ho zložíme a v dome počká na ďalšiu oslavu, pri ktorej opäť využijeme ponúkané možnosti.

záhradná párty

Skladacie záhradné altánky sú výhodnejšie

Samozrejme, že som do kalendára pozeral už vlani. A chvíľu som váhal, či nepostaviť drevený altánok pre všetky nadchádzajúce oslavy a stretnutia. No keď si zrátam cenu materiálu, prácnosť a ako často by bol altánok využívaný, vyšlo mi, že pre naše potreby sú skladacie záhradné altánky výhodnejšie. Pretože po zvyšok roka by drevený altánok stál v záhrade nevyužitý, no starať by som sa oň musel.

A ešte jednu výhodu má záhradný párty stan. Vždy môžem vybrať preň ideálne miesto. S ohľadom na dennú dobu a smer slnka, dozrievajúceho ovocia v záhrade alebo podľa toho, či potrebujeme mať blízko „výbeh“ pre malé deti, ktoré chceme mať pri hre pod kontrolou.

Jednoducho záhradné stany sa dajú umiestniť práve tam, kde sa vám to najlepšie hodí a po skončení oslavy sa dajú rýchlo zložiť a upratať, aby ste mali celú záhradu zase ako jednu veľkú lúku.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.