web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Namiesto letákov

Autor: admin - máj• 13•2013

Iste poznáte ten pocit, keď sa podvečer vrátite z mesta a máte plnú schránku letákov na rôzne akcie a zľavy, ktoré už ale nestihnete, lebo večer už do mesta nepôjdete. A v čase, kedy ste boli blízko predajne alebo prevádzkárne služieb, ktorá mala akciu, ktorá vás zaujímala, ste o nej jednoducho nevedeli. Zdá sa, že v Českej republike majú systém, ktorý môže tomuto predísť.

Webová stránka citis.cz ponúka riešene, mobilná aplikácia prinesie zákazníkom do mobilu aktuálne informácie o práve prebiehajúcich akciách a zľavách v predajniach, reštauráciách či prevádzkach služieb v neďalekom okolí. Súčasne táto mobilná aplikácia umožňuje okamžite si inzerovanú ponuku rezervovať s možnosťou neskoršieho nákupu tovaru či využitia služby za inzerovanú cenu.

Pre predávajúcich má tento predajný systém niekoľko výhod. Aktuálnu ponuku môžu zverejniť v čase, kedy potrebujú vykryť napríklad obedňajší pokles počtu zákazníkov. Pritom reklamné akcie je možné si dopredu pripraviť. Súčasne predajný systém umožňuje okamžitý prehľad o počtoch zaevidovaných rezerváciách a teda vyhodnocovať úspešnosť akcie a prípadne ju zastaviť alebo upraviť.

Kriedou písaná tabuľa pred obchodom osloví len zákazníkov, prechádzajúcich popri predajni. Táto reklama pre obchody a prevádzky služieb má dosah na zákazníkov aj v okolí alebo v celom meste, čím privedie zákazníkov k používateľovi tohto systému a nie konkurencii. Tým, že je reklama cielená na zákazníkov, ktorí podobné ponuky v meste hľadajú, získava na účinnosti.

Moderná doba si vyžaduje moderné metódy propagácie, pretože prekonané metódy prestávajú byť účinné. Pri tomto systéme, ktorý funguje bez provízie, prebieha platba stále len medzi zákazníkom a predávajúcim, teda žiadne poplatky zo zisku a podobne. Pritom mobilná aplikácia vďaka svojmu miestnemu a časovému cieleniu prinesie nových zákazníkov, či už používateľ prevádzkuje malý obchod alebo prevádzkáreň služieb.

Možnosť vopred si pripraviť jednotlivé ponuky a neskôr ich jediným kliknutím odštartovať vo vhodný čas šetrí obchodníkom čas, ktorý je potom možné venovať tomu, kto si ho najviac zaslúžia ocení: teda zákazníkom.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.