web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Interiérová fontánka

Autor: admin - apr• 25•2013

Interiérovú fontánku v románskom štýle som dostal od svojho priateľa a zákazníka zároveň pri práce na malom predajnom shope. Okrem toho, že esteticky dopĺňala moju kanceláriu aj zvlhčovala vzduch najmä v zime, kedy bol od radiátorov úplne vysušený. Prekvapilo ma, že dokáže do vzduchu dostať až dva deci vody denne.

A ja som bol menej smädný, keď som ju mal zapnutú. Poslúžila aj v letných horúčavách a občas som do nej doplnil pár kvapiek aromatického oleja, aby som si zaplnil pracovisko vôňou borovice alebo jedle a aspoň na chvíľu sa preniesol niekam inam.

V čase jarného alebo jesenného prechodu, keď som sa občas cítil uzimený a bál sa nachladnutia, som do nej dával pár kvapiek eukalyptového oleja na prečistenie dýchacích cest.

A prečo píšem v minulom čase? Pretože minulý týždeň ma moja fontánka opustila. Jednoducho uprostred dňa stíchla a voda sa zastavila. Tuším po pätnástich rokoch vernej služby. A keďže sa opäť blíži horúce leto,musím sa poobzerať po nejakej novej. Len mám obavy, či pri dnešnom štandarde kvality všetkých výrobkov nebudem ďalšiu zháňať už na budúci rok…

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.