web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ide leto a už sa nedá pracovať

Autor: admin - máj• 02•2014

jeans Je máj, v kalendári ešte jar, ale vonku, za oknom, už zúri leto. A ako hovorí kamarát: „Je leto, kočky chodia netto“. Niečo na tom bude, aj keď nie je žiadny zoológ ani predseda klubu chovateľov mačiek, často máva pravdu. A ja pravidelne s príchodom leta mávam problémy efektívne pracovať. Nie, nijako to nesúvisí s nefungujúcou klimatizáciou. Ani nemôže nefungovať, keď nijakú nemám.

Moja kancelária nie je nijaký openspace, kde ako králici sedí narvaných sto makačov, oddelených medzistienkou, tváriacich sa, že ich sused nevyrušuje a že im hluk v kancelárii nevadí. Mne by to vadilo, takže mám kanceláriu sám pre seba.

Jediný „problém“ tejto kancelárie je, že má okná na križovatku rušných ulíc. Nie, nevadia mi autá, tých tu jazdí málo. Tu spôsobuje ruch pešia premávka. No a ako sa teploty zvýšili, slnko svieti čoraz silnejšie a vonku je teplo, kočky naozaj chodia netto.

laura

No a skúste efektívne pracovať, keď sa vám pred očami predvádzajú tu vysoké štekle, tu nízke sukne, tu tričká na ramienkach alebo veľké výstrihy!

Je pravda, že niektoré ženy by mohli chodiť radšej zahalené, človek sa až čuduje, kde berú tú odvahu, ale vo väčšine prípadov v tejto krajine je sa na čo pozerať. No a potom pracujte efektívne! Mal by som na okná dať nejaké veľké kvety, nech vidím iba na oblohu a nie na chodník 😉

A čo vy, ako riešite rozptyľovanie pri práci týmto ženským elementom?

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.