web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Hľadanie kovu

Autor: admin - máj• 16•2013

detektory kovov Objavením kovov a ich spracovania sa dostalo ľudstvo na vyšší stupeň civilizácie. Ďalším stupňom bolo, keď sa ľudia naučili odhaľovať skryté kovy. Najskôr pod povrchom zeme, neskôr pod odevom. Ľudstvo neustále niečo objavuje a neustále niečo skrýva, aby niektorí ľudia toto skryté tajomstvo opäť odhaľovali.

Kovy predstavujú bohatstvo, najmä ak sa jedná o poklad, ukrytý stáročia v zemi. Množstvo náhodných objavov pri rekonštrukciách starých budov alebo výstavbe nových skončilo v múzeách. A možno ešte väčšie množstvo v rukách súkromných zberateľov. Pretože verejnosť vie len o tých v múzeách. A taký neplánovaný poklad vie výrazne zdržať stavbu akéhokoľvek objektu. Preto je dobré dopredu vedieť, čo je v zemi ukryté.

Detektory kovov ale nájdu nie len zlaté a strieborné poklady, ale veci, ktoré môžu byť pri stavbe nebezpečné. Plynové alebo vodovodné potrubie, ktoré síce je vo výkresoch, ale je inde umiestnené, ako v skutočnosti zakopané. Preto je dobré si priestor vopred skontrolovať skôr, ako sa do zeme zahryzne báger.

Ak nehľadáte len rúry alebo kus koľajnice, ale chcete o predmete pod vrstvou zeminy sa dozvedieť aj čosi viac, či sa zaujímate naozaj o stratené mince alebo hľadáte minerály, pre takéto hľadanie sú určené detektor kovov Spectra s takými vymoženosťami, ako farebný displej a bezdrôtové slúchadlá pre pohodlnejšie hľadanie kovov ukrytých v hlbinách zeme. Pomôžu vám objaviť strateného dobrodružného ducha vo vás aj poklad skrytý pod povrchom zeme, po ktorej chodíte.

Detektory kovov však nehľadajú len staré mince a retiazky. Nájsť zbraň ukrytú pod odevom včas môže znamenať elimináciu bezpečnostného rizika v mnohých situáciách. Tu sa ukazuje ako veľký pomocník detektor na kontrolu osôb, ktorý diskrétne, ale bezpečne preverí každú osobu. Pokiaľ však ako kontrolovaná osoba máte totálnu endoprotézu, upozornite pracovníka bezpečnostnej služby skôr, ako prítomnosť kovu vo vašom tele zistí sám.

Detektor kovu môže predstavovať zvýšenie vašej bezpečnosti ale aj dobrodružstvo a zábavu napríklad na výlete s rodinou.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.