web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Bludisko v budove

Autor: admin - jan• 30•2013

Vo väčšine administratívnych budov nájdete na prízemí informátora a informačnú tabuľu s popisom, kde sa aké kancelárie na ktorom poschodí nachádzajú. Aby ste nemuseli blúdiť po neznámej budove. Domáci sa predsa vyznajú.

Do budovy SuperFirmy sa raz dostal podomový predajca s chodil po kanceláriách s ponukou rôzneho tovaru. Vtedy sa ukázala prezieravosť správcu, ktorý aj na niekoľko upozornení nedal ani do výťahu, ani na schodište, ani do chodby oproti výťahu ani na dvere do chodieb kancelárií žiadne informačné tabule ani označenia, ktoré oddelenie či úsek tu sídli, aby nenapomáhal podobným živlom. Domáci sa tu predsa vyznajú a ak aj náhodou nie, tak sa aspoň po schodoch prebehnú, no nie?

A pracovné návštevy? Veď hádam počuli, čo im informátor cez zavreté okno svojej búdky, aby mu tam nebola zima a neťahalo, hovoril? Čo na tom, že všetky chodby vyzerajú rovnako a človek netuší, či je na prvom alebo piatom poschodí. Kto chodí po schodoch, upevňuje si zdravie, no nie?

Navyše, neprítomnosť informačných tabúľ a označení znamená šetrenie peňazí. A čo keby sa nejaké oddelenie presťahovalo? To by tiež stálo peniaze prerobiť ich. A šetriť sa predsa musí nech to stojí, čo to stojí.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.