web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Založenie sro

Autor: admin - nov• 13•2013

Dovoľujeme si Vás upozorniť na závažnú zmenu, ktorú nám schválila naša vláda a to zmenu Obchodného zákonníka, platnú už od 1. decembra 2013. Ak si budete chcieť v budúcnosti založiť novú s.r.o. bude po 1. decembri 2013 povinné splatiť základné imanie 5.000,- EUR na osobitný účet v banke v plnej výške. Dokonca boli návrhy splatiť základné imanie na osobitný účet do štátne pokladnice a viazanie týchto prostriedkov po celú dobu trvania s.r.o. – to nás možno v budúcnosti čaká.

 

V nadväznosti na uvedené si Vám dovoľujeme ponúknuť naše služby, pokiaľ Vy alebo niekto z Vášho okolia uvažuje o založení ďalšej alebo novej s.r.o. Do 30. novembra 2013 platí pôvodný postup pri základnom imaní, postačuje len prehlásenie o výške základného imania a nie je ho potrebné inak fyzicky dokladovať. Podmienkou je však podpísanie dokumentov u notára alebo na matrike najneskôr do 30. novembra 2013.

Prosíme zvážte či je táto informácia pre Vás alebo pre niekoho z Vášho okolia dôležitá, radi Vám poskytneme naše služby založenia s.r.o., ktoré zabezpečujeme pre našich klientov na území celého Slovenska, aj bez potreby osobného stretnutia.

 

Ak sa rozhodnete pre založenie s.r.o. kontaktujte nás včas, radi Vám poradíme a zodpovieme Vaše otázky.

 

Aké služby ponúkame:

Balík EXCLUSIVE – kompletné založenie s.r.o. Cena 139 €. AKCIA.

Vypracujeme všetky dokumenty a listiny potrebné pre založenie Vašej spoločnosti. Vybavíme Živnostenské oprávnenie a podáme návrh na zápis do Obchodného registra. Toto všetko zabezpečíme pre Vás na základe plnej moci. Vašou úlohou bude len podpísanie potrebných dokumentov a plných mocí.

 

Prečo si vybrať práve nás?

  • Dôvera. Pôsobíme na trhu už 8. rok a spolupracujeme s kvalifikovanými odborníkmi v oblasti práva a ekonómie. V priebehu existencie našej spoločnosti sme založili tisíce spoločností.
  • Naše riešenia šetria Váš čas a Vaše peniaze. Všetko vybavíme za Vás. Vašou úlohou bude len podpísať nami pripravené dokumenty a my sa postaráme o všetko ostatné.
  • Naše služby si môžete objednať v pohodlí Vášho domova či kancelárie 24 hodín denne, prostredníctvom nášho objednávkového formulára

 

Celá naša ponuka je na našej stránke www.spolocnosti.sk

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.