web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Mobilný prístrešok pre kone

Autor: admin - máj• 25•2013

Mobilný prístrešok pre kone Nedávno sa mi môj známy pochválil, že kúpil dva kone a pozval ma k sebe na návštevu. Že zdedil rodinný dom a lúky som vedel, ale netušil som, že k tomu patria aj stajne, tak som bol zvedavý na to jeho hospodárstvo a ako tam on, chlapec z mesta, gazduje.

Ako vyzerajú také ustajňovacie boxy pre kone poznám len z filmov a televízie a nevedel som si ich predstaviť na jeho farme, teda pri jeho rodinnom dome. Vlastne som si ani nevedel predstaviť, ako tie kone vlastne chová. A to ich má ako ťažné a bude s nimi orať ostatným ľuďom na dedine, alebo bude furmančiť? Či chce ich používať na robotu v lese pri zvážaní dreve? Ešte by mohol s nimi ťahať bričku a voziť deti v parku pri neďalekom zámku, ale to iba v lete. A celú zimu budú schované v boxe pre kone?

Kamarát mi ukázal svoje nové lúky, kde sa pásli krásne dva kone, určite nie na záprah do ťažkého voza, a pri ohrade prístrešok pre kone z kovovej konštrukcie a hrubej plachty. Vysvetlil mi, že takto sa môžu mobilné prístrešky pre kone kedykoľvek presťahovať na inú lúku a že kone sú u neho len v lete, na zimu pôjdu k jeho príbuznému, ktorý síce nemá toľko hektárov lúk, ale má murované stajne.

Mobilný prístrešok pre kone

Mobilný prístrešok pre kone

A takéto boxy pre kone sa na zimu ľahko rozložia a prevezú do stodoly, kde pri uskladnení zaberajú málo miesta. Kvalitné mobilné boxy pre kone kúpil u firmy Kamír & Co s.r.o., špecialistu na jazdecké potreby a vybavenie farmy. Výhodou nákupu podľa neho je dostupnosť tovaru na sklade a tým aj krátka dodacia lehota, samozrejmosťou je poradenstvo, čo on ako nováčik ocenil a samozrejme tradícia, keďže firma pôsobí na trhu už dlhú dobu a vie, čo robí a čo predáva. Navyše, firma Kamír & Co s.r.o. testuje všetky produkty na vlastnej farme, takže nie je o čom pochybovať.

Po krásnom dni s kamarátom a krásnymi koňmi na vidieku som sa musel vrátiť späť do mesta. Našťastie aj o týždeň je víkend.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.