web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Mestský rozhlas mailom

Autor: admin - dec• 29•2012

mestský rozhlas Takúto novotu si u nás na meste páni vymysleli. Aby nemuseli sa starať o mestský rozhlas, budú všetky správy a informácie občanom mesta mailom do ich schránky posielať. Stačí sa zaregistrovať.

Najskôr som sa bál, že bude plná schránka spamu, teda reklamy od všelijakých „poskytovateľov služieb“, ale od konca novembra nič, len ten potvrdzujúci mail o registrácii.

Oficiálnym dôvodom malo byť zníženie nákladov na údržbu zastaralého mestského rozhlasu. Myslel som si, že ho teda celkom vypnú. No vždy keď idem do mesta a okolo nejakého ampliónu, vždy hučí. Teda ide do neho nejaký elektrický signál. By ma zaujímalo, aký je toto druh šetrenia?

Osobne som veľmi mestský rozhlas nemusel, ale človek sa z vysielania aspoň dozvedel, že nejde voda, kde nejde a dokedy nepôjde. Alebo že na tržnici súkromník predáva zemiaky. Za tieto oznámenia podnikatelia mestu platili. No pochybujem, že budú platiť za to, že si niekto doma večer v počítači prečíta, že popoludní boli na tržnici nové zemiaky… Aj ľudí poteší, keď sa dozvedia, prečo celý deň nebola voda.

A úplne super bude, keď sa u nás vybúra nejaká cisterna s nebezpečným nákladom. Večer sa dozvieme z emailu, že sme celý deň nemali chodiť po ulici a voľne dýchať, lebo sme mohli zomrieť. Ak sme medzitým nezomreli, aj napriek včasnému hláseniu mestského rozhlasu mailom.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.