web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Hyena Novotný zabil Bartošovú

Autor: admin - apr• 29•2014

Tak sa mu to nakoniec podarilo. Bulvár zabil Ivetu Bartošovú. Populárna česká speváčka, ktorá zažiarila najmä v osemdesiatych rokoch 20. storočia dnes skončila svoju životnú púť. Presne ako to bulvárny „novinár“ Novotný predpovedal, zabili ju.

Je asi tak pol roka, čo český ani sa mi nechce napísať, že novinár Novotný, syn známeho jednoduchého zabávača Novotného, v jednom rozhovore povedal, že oni tú Bartošovú raz zabijú.

Stalo sa.

Nie, že by jej dakto držal pištoľ pri hlave a stisol spúšť. Ani Ivetu nezhodili z mosta do rozbúrenej rieky. Ale tak dlho za ňou sliedili, nedali jej dýchať a normálne žiť, až ju uštvali. Dohnali ju k tomu, že dnes skočila pod kolesá idúceho vlaku neďaleko svojho bydliska v Uhříněvsi, súčasti Prahy. Ťažko sa mi o tom píše, keď som tam často jazdil na služobky a trochu to tam poznám. Nie je mi to také cudzie a neznáme, ako to pre ostatných je anonymné, keď čítajú názov pre nich neznámej obce Uhříněves v magazínoch na internete.

Bulvárni novinári a fotografi len preto, aby zarobili, neváhajú špehovať kohokoľvek, na kom dokážu zarobiť. Často aj tým, že si navymýšľajú neexistujúce veci a súvislosti. Ich poslednou obeťou je speváčka Iveta Bartošová. Naozaj peniaze nesmrdia?

Zrejme nikto nepodá žalobu na novinára Novotného, veď ktorý právnik by už chcel dokazovať, že jeho nedávne vyjadrenia by sa dali chápať aj ako odôvodnené vyhrážanie sa alebo pokus o ublíženie na zdraví, hoci nepriamo. Oveľa skôr mu hrozí útok od anonymného fanúšika Ivety Bartošovej, ktorý mu môže zlámať kosti za to, ako chrapúňsky sa nie len voči Ivete zachoval. Bulvár potom tohto človeka označí na fanatického alebo nesvojprávneho, hoci sa bude jednať len o posledný pokus dostáť spravodlivosti. Nie v zmysle zákonov, ktoré píšu bohatí pre chudobných, ale takých principiálne ľudských.

A ak Novotný ujde spravodlivému trestu, tak smrti neujde. Kto ho pozná a pozná aj jeho otca, môže dúfať, že ho zahubí jeho vlastné srdce. Tak ako má srdca z kameňa pri písaní tých svojich bulvárných blábolov, tak ho môže mať tvrdé od tuku, čo má na sebe. A keď bude umierať v bolestiach, spomenie si, akú bolesť spôsobil on a bulvár ľuďom, ktorí si to nezaslúžili.

A tak spravodlivosť nakoniec zvíťazí aj nad ním. A Iveta sa mu bude z neba vyškierať.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.

6 komentárov

  1. ignorand píše:
    Firefox 28.0 Firefox 28.0 Windows 7 Windows 7

    To je přece blábol a nepochopení toho, co Novotný myslel… Zaprvé Novotný se nerovná bulvár, pokud si to někdo myslí, tak naletěl samotnému Novotnému, který se podobnou představu, že on je „král bulváru“, snaží prosadit. Ve skutečnosti jsou v ČR mnohem vlivnější a čtenější bulváry jako Blesk, super.cz apod., jejichž vliv je mnohem větší než Novotného.
    Zadruhé ani bulvár sám o sobě nemohl zabít, pokud by o něj nebyl zájem. Z toho vyplývá jediné, Bartošovou nezabil bulvár, ale čtenáři bulváru! Každý, kdo ho kupuje, kdo klikal na články o Bartošové, kdo bulváru, když psal o IB, zvyšoval čtenost… kdyby nebyla poptávka, bulvár o ní psát nebude.
    Ono je ale snazší svést vlastní vinu na Novotného…

    • admin píše:
      Firefox 16.0 Firefox 16.0 Windows XP Windows XP

      Ja som počul, že je dopyt aj po alkohole a drogách. Znamená to, že máme dodávať ľuďom alkohol a drogy, lebo ich chcú? A díleri drog za nič nemôžu, lebo ľudia si to pýtali? Asi som to naozaj nepochopil a redaktori bulváru môžu spať spánkom spravodlivých.

  2. ignorand píše:
    Internet Explorer 8.0 (Compatibility Mode) Internet Explorer 8.0 (Compatibility Mode) Windows XP Windows XP

    Tak teď jste udeřil hřebíček na hlavičku! 🙂 … Bartošovou opravdu zabily především alkohol a prášky! Pojďme tedy rozorat vinohrady, zlynčovat vinaře, vypálit Slovakofarmu! Jsou to vrazi! 😛

    • admin píše:
      Firefox 16.0 Firefox 16.0 Windows XP Windows XP

      Na Slovakofarmu nesiahajte! Odtiaľ pochádzajú všetci Slováci.

  3. Marek Svoboda píše:
    Firefox 28.0 Firefox 28.0 Windows 7 Windows 7

    On pise vsude a predstavuje se pod ruznymi prezdivkama, pise o sobe ve stylu „pane Novotny, musim vam dat za pravdu“… „nemela jsem vas rada, ale ted vim, jak jste to msyslel“ atd. Ten Novotny je blazen a pote co si odsedi trest za vrazdu pani Ivety Bartosove by mel jit do blazince!

  4. Leonek píše:
    Google Chrome 34.0.1847.116 Google Chrome 34.0.1847.116 Windows 7 Windows 7

    Typická situace kdy mrdka typu Miroslava Lavského šíří do světa svoje primitivní imbecilie. Nejen že neměl dostat možnost blogovat, ale neměli toho kripla ani pouštět k internetu.