web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Hry zdarma

Autor: admin - júl• 08•2013

Od roboty aj kone dochnú a preto je dobré občas vypnúť. A tým nemyslím akurát zobrať si dovolenku, aj keď počasie vonku a dátum v kalendári k tomu priam zvádzajú. Tým myslím na chvíľu sa prestať venovať práci a trochu sa odreagovať. Pri on-line hre.

Mnohí hráči sú zvyknutí, že dobrá počítačová hra zožerie kompletne výkon počítača a zahreje grafickú kartu tak, že zvuk ventilátorov pripomína hluk motorov nadzvukovej stíhačky a CD s hrou stojí nejaký ten peniaz. No nemusí to tak byť vždy.

Keď navštívite server, kde sú samé dobré hry online, postačí vám počítač alebo notebook, na ktorom práve pracujete alebo surfujete po webových stránkach. Na chvíľu sa zabavíte pri logickej hre, zlosť na šéfa odstránite pri krátkej strieľačke na potvory z vesmíru.

Že vás nebaví bojovať stále s niekým? Aj pre nežnejšie pohlavie sa na novej hernej stránke niečo nájde. Potrite si, aké ponúka hry pre dievčatá a zahrajte sa na deň na farme alebo radšej na kaderníčku? Či si skôr potrénujete varenie v kuchyni? Výber je len na dievčatách.

Pre ľudí, čo stále radi s niekým súperia alebo sa porovnávajú, ponúka stránka tiež hry pre dvoch a nie len piškvorky. Radi sa pretekáte v autách? Či radšej máte mohutnú silu kanóna po zuby ozbrojeného tanku? Online hry rôznych druhov vám pomôžu an chvíľu zabudnúť na problémy s prácou a po krátkej zábave sa vrátite s novým elánom.

A nič vás to nestojí, všetky hry online sú hry zdarma, zabudnite na kredity, zabudnite na Paypal a zabudnite na svoju platobnú kartu. Jednoducho si vyberiete a hráte.

Len dajte pozor, aby sa vaša „krátka pauza“ nestala náplňou celého pracovného dňa. Pokiaľ pracujete doma, nemusí to byť problém, ale mnoho šéfov nemá pre krátke oddychovky pochopenie. A tak si tieto online hry nechajte radšej na doma alebo ich hrajte cestou z práce v MHD.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.