web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Čo by ste mali vedieť ešte predtým, ako začnete prerábať a nasťahujete sa do nového bytu?

Autor: admin - aug• 11•2017

Sťahovanie je pre väčšinu ľudí stresujúce. Nosenie nábytku, skladanie, čistenie a následné zariaďovanie zaberie niekoľko dní, dokonca aj týždňov. Ak si ale chcete prerábanie, ale aj sťahovanie do nového príbytku výrazne uľahčiť, mali by ste vedieť toto.

Stavebnú firmu si zajednajte vopred

Ak nechcete mať žiaden problém pri prerábaní nového domova a chcete vo vami určenom termíne už bývať, je nutné, aby ste si stavebnú firmu zajednali vopred. Či už si budete vyberať stavebnú firmu v Banskej Bystrici, alebo vás osloví stavebná firma sídliaca bližšie k vášmu bydlisku, termín začatia „prerábky“ by ste mali mať dohodnutý aspoň mesiac vopred. Zdá sa vám to pritiahnuté za vlasy? Ani nie. Firiem je málo, zákaziek veľa. Ak chcete teda všetko stihnúť tak, ako ste si naplánovali, s oslovením firmy neotáľajte.

Zvážte, čo všetko si vyžaduje okamžitú rekonštrukciu

Obdĺžnikové kusové koberce, jedálenský stôl, alebo jedálenské stoličky možno nebudú potrebovať vymeniť, ale čo taká posteľ, obývacia stena a sedačka? Ešte predtým, ako si začnete nové bývanie zariaďovať, zvážte, čo všetko treba vymeniť/ namaľovať/ rekonštruovať. Viete si vari predstaviť, že by ste výmenu podlahy realizovali, keď už si kúpite nábytok a zabývate sa? Samozrejme, dá sa to, ale zbytočne tak budete musieť prekladať nábytok z miesta na miesto.

Tip na záver:

Pri sťahovaní určite zúžitkujete prispôsobiteľné sťahovacie pásy, ktoré vám uľahčia presúvanie nábytku z miesta na miesto a nezaťažia tak vašu chrbticu.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.