web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Chlapský problém

Autor: admin - mar• 20•2014

Amor Hovorí sa, že chlapi neplačú, ale sú veci, o ktorých sa radšej nehovorí. A zo všetkého najmenej chlapi hovoria o svojich vlastných problémoch. Hravo vyriešia problémy sveta, postarajú sa o svoju rodinu a znesú akúkoľvek fyzickú bolesť, keď ide o ich blízkych. Ale majú problém hovoriť o veciach, ktoré sa týkajú len ich samých. Hoci môžu ohroziť aj ich blízkych. Chlap chce skrátka ostať chlapom. Ako z toho začarovaného kola von?

Asi už tušíte, okolo čoho tu tak opatrne chodím. Tak isto, ako opatrne okolo tejto „veci“ chodia postihnutí muži. Dnešný „vysokorýchlostný“ životný štýl a s ním spojená životospráva, stres z vysokých nárokov v zamestnaní, ale paradoxne aj zo straty zamestnania a ruka v ruke s pribúdajúcim vekom sa podpíšu na mužnosti mnohých mužov. Zvonka je pribúdajúci vek maskovaný pribúdajúcimi kilogramami. Čo ale na prvý pohľad nie je vidieť, je skryté vo vnútri, býva všeobecne označované ako poruchy erekcie. Ľudskou rečou povedané, keď muž chce, ale nemôže.

Homo-neanderthalensis

Nebezpečnosť tohto problému spočíva v tom, že sa neobjavuje náhle, ale pomaly a postupne. Muž má tendenciu či už priamo zlyhanie alebo len nechuť k partnerskému spolužitiu pripisovať stresom v práci, starosti o zabezpečenie rodiny a len nerád o tom chce hovoriť. Či už s partnerkou, kamarátmi a už vôbec nemá chuť s tým chodiť k lekárovi.

Riešenie problémov s erekciou

Nie vždy je potrebné navštíviť odborného lekára s problémom, ktorý je na začiatku možno len obťažujúci, no neskôr sa môže stať závažným znížením kvality života. Áno, poruchy erekcie skutočne nepatria k život ohrozujúcim ochoreniam, sú to len problémy, ktoré nám dokážu znepríjemniť život. A k spokojnému životu každého človeka, nie len muža, patrí úspech v zamestnaní, finančná nezávislosť, spokojná rodina a milujúci a milovaný partner. Akýkoľvek výkyv v jednej oblasti života môže významne negatívne ovplyvniť aj ostatné súčasti života a tým aj stabilitu vzťahu či integritu osobnosti muža. Preto nie je možné tieto poruchy ignorovať, ale je potrebné ich začať riešiť.

vimax

Ideálne by bolo zmeniť životný štýl z uponáhľaného späť k zdravému. No väčšina mužov nechce čakať roky, a čakať nechcú ani ich partnerky. Takže kým sa naplno prejavia pozitívne zmeny uvedomelej životosprávy a spomalenia tempa žitia, prečítajte si http://www.zvacsenie.sk/vimax_recenzia_hodnotenie/ a vyskúšajte. Vyššia hmotnosť tela, ako je zdravé či vyšší krvný tlak, to všetko sú veci, ktoré vyžadujú čas na normalizáciu, ale súčasne to nie je nič problematické, čo by sa nedalo s pomocou správneho prípravku zvládnuť. Nezabúdajte, že aj spokojnosť v intímnej oblasti môže veľmi pozitívne vplývať na celkové zdravie muža a zlepšenie jeho mužného výkonu. Naše telo a duša sú spojené nádoby a všetko so všetkým súvisí.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.