web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ako zviditeľniť SuperObchod

Autor: admin - jan• 24•2013

biely lev Poznáte to. Chcete niečo kúpiť, spomeniete si na obchod, ale neviete na nich kontakt. Tak otvoríte prehliadač, naťukáte názov firmy bodka sk a ste na webe. Veď dnes má web každá dobrá firma, nie? No ale čo keď na tej stránke nie je nijaký kontakt?

SuperObchod je obchod, ktorý sa snaží tváriť, ako keby neexistoval. Už dlhé roky na budove, ktorú vlastní, kde sídli a ktorej časť prenajíma ostatným podnikateľským subjektom, nemá nijaký nápis, ktorý by charakterizoval, čo sa v budove nachádza alebo ktorá hlavná firma v nej sídli. Na vchodových dverách síce sú nejaké nápisy, ale takmer neviditeľným písmom.

Dokonca v meste na križovatkách majú konkurenčné obchody reklamné smerovacie tabule k svojim prevádzkam, ale SuperObchod nie. Ešte by náhodou k nim niekto trafil, nakúpil a nechal by tam svoje peniaze. A to SuperObchod nemôže pripustiť, peniaze sú predsa zlé!

Síce sa na ich webe píše, že okrem predaja tovaru poskytujú aj odborné poradenstvo, ale najschopnejšieho predajcu s najvyššími tržbami „upratali“ ku kancelárskej práci. Čo sa ale na ich webe nepíše, to je telefón do predajne alebo email. Skrátka nijaký kontakt. Chcete prísť? Príďte. Síce nás ťažko nájdete, ale príďte.

A čo je najúsmevnejšie, webstránku spravuje expert z rodiny, absolvent vysokej školy so zameraním na výpočtovú techniku. A firma sa honosí logom ISO9001. Ale o tejto pikoške až nabudúce.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.