web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Plesová sezóna

Autor: admin - feb• 10•2014

piperi Keď počujete slovo „ples“, čo to s vami urobí? Najmä ženy sa zaradujú a už vymýšľajú, akými šatami zas okúzlia nie len „toho svojho“, ale najmä svoje kamarátky. Priznám sa bez mučenia, že ja som skôr ten hôrny typ. Teda tuhý ako drevo a radšej mám plesovú sezónu pri horských plesách vo Vysokých Tatrách. No ale čo by sme neurobili pre tie naše krajšie polovičky, že?

Kým pre nás mužov začína ples asi dve hodiny pred začiatkom, však stačí vybrať vlaňajší oblek zo skrine, prekrémovať topánky a vyraziť, tak pre naše drahé polovičky je ples udalosťou, na ktorú sa treba náležite pripraviť. A objednať sa ku kaderníčke a kozmetičke a vybaviť si vhodný termín v tej tlačenici, veď každá žena pred plesom chce sa skrášliť, je ten najmenší problém.

Aké šaty na ples

Kým my muži si vystačíme s jedným oblekom na niekoľko plesových sezón, ženy chcú byť kráľovnami plesu. To znamená nové šaty, v ktorých ich ešte nikto nevidel. A začínajú vyberať, ktoré spoločenské šaty sa budú najlepšie hodiť k jej postave. Aká farba bude ladiť k mužovmu obleku a jej novej kabelke. Alebo topánkam.

Alebo bude lepšie zvoliť kratšie spoločenské šaty? Keby bolo na mne, všetky ženy na plese by mali práve kratšie spoločenské šaty. Teda aspoň tie, ktoré majú pekné nohy 😉 Nech z toho plesu máme dačo aj my muži, no nie? 😉

Tá moja krajšia polovička nakoniec si vybrala. V šatách PIPERI bude kráľovnou plesu. Pri jej postave nie je problém zvoliť extravagantné šaty zaujímavého strihu.

saty

Šaty nie len na ples

Keď už má žena nakupovaciu náladu, tak ju zvyčajne nechám. Takže si k plesovým šatám nakúpila aj šaty na večierok, pretože občas sa zúčastní nejakého pracovného víkendového seminára. A ani ten sa nezaobíde bez spoločenského večera. A pekné koktejlové šaty môžeme využiť aj pri našej súkromnej oslave nášho výročia 😉 Krásne šaty iba zvýraznia krásnu ženu.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.