web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kupujeme nový kancelársky nábytok

Autor: admin - aug• 06•2016

124x110 Jednoducho už sa nezmestíme. Ani do kancelárie ani do skríň a šanónov. Pribúdajú noví zákazníci aj nové objednávky od súčasných klientov a nastal čas prijať nových pracovníkov. Skôr, než nebudeme úplne stíhať, aby sme stihli zaučiť nových kolegov, otestovať nové procesy, pretože určite dôjde k zmene v organizácii práce. Dvaja noví ľudia síce nebudú vyťažení na sto percent, ale plánujem kúpiť ďalší eshop, takže si práce užijú až až.

Som toho názoru, že zvyšovať počet pracovníkov je treba skôr, ako tí súčasní prestanú časovo zvládať svoju prácu. Pretože noví ľudia sa najskôr musia zaučiť, pochopiť systém, akým firma pracuje a počas tohto obdobia nepodávajú plný výkon a dokonca zdržujú súčasných pracovníkov, ktorí sa im musia venovať.

Preto už teraz som si prenajal vedľajšie dve kancelárie. Majú medzi sebou spojovacie dvere, ideálne pre zriadenie skladu a expedície. Pôjde tam terajší expedient, z ktorého sa stane hlavný expedient a skladník. Odbudne mu práca okolo e-shopu a jeho marketingu, to bude robiť nová kolegyňa, ktorá zase bude v dvojkancelárii so mnou.

Najskôr som nechal kancelárie opraviť, po obrazoch a poličkách starého nájomcu tam ostali nejaké diery, a samozrejme vymaľovať. S oknami problém nemám, sú tam takmer nové plastové, aj podlahy sú slušné. Čo nám ale chýba, to je kancelársky nábytok. Mám na výber dve možnosti. Buď skladníkov nábytok presťahujem vedľa a kúpim nový nábytok kočke na marketing. No viac sa mi pozdáva druhá varianta. Súčasný nábytok nechám v kanceláriách tak ako je a na komplet vybavím dve nové kancelárie.

zostava-kancelarskeho-nabytku-topoffice-1

Čo ale presťahujem, je kolegov počítač. No nákupu kancelárskej techniky sa aj tak nevyhnem. Hneď, ako tu bude náš nový nábytok do kancelárie, objednávam dva nové PC a jednu farebnú multifunkciu. Hoci pracujeme čo najviac elektronicky, papierovaniu sa nevyhneme. Ani v styku so zákazníkmi, ani v kontakte s úradmi.

Využijem posledné týždne prázdnin, aby som v pokoji dokončil zariaďovanie kancelárií a po prázdninách nastúpia noví zamestnanci. Dúfam, že sa zaučia rýchlo, aby sme spolu stihli Vianočnú nákupnú sezónu a po Novom roku sa vrhli na nové obchody.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.