web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Kancelárske doplnky

Autor: admin - jún• 12•2013

Kancelárske doplnky Neviem, ako vy, ale ja som občas perfekcionista. Potrpím si na kvalitné náradie či pracovné pomôcky. Či už robím v dielni s drevom alebo v kancelárii, všetky veci okolo mňa musia byť tiptop. Od notebooku cez písací stôl až po posledné pero či poznámkový blok pri ňom. Ak chcem podať dobrý pracovný výkon, nesmú ma vyrušovať nekvalitné alebo nefungujúce vec okolo mňa.

A hoci v práci pracujem prevážne na počítači, nezanevrel som na staré ale osvedčené pracovné postupy. Stále si robím poznámky, stále si kreslím schémy na papier a telefónne číslo si zapíšem najskôr na lístok a až potom do mobilu.

Asi vám je už jasné, že si potrpím na kancelárské doplnky na mojom pracovnom stole. Neznášam povaľujúce sa perá po stole, preto sú vložené spolu s bločkom poznámkového papiera v stojane na stole. Zopár spiniek na spisy je pri nich, ostatné pekne uložené v stole. Vizitky obchodných parterov obhospodaruje môj rotačný vizitkár a dokumenty sú prehľadne rozdelené v triediči dokumentov.

Poriadok na stole – poriadok v mysli

Keďže sa chcem sústrediť na prácu a nemienim sa každú chvíľu zaoberať vymieňaním pokazených drobností, ktoré len otravujú človeku život, vždy si vyberám kvalitné kancelárské doplnky. Pomáhajú mi organizovať poriadok na pracovnom stole a tým aj poriadok v mojej mysli, keďže jej pozornosť nie je odvádzaná nepodstatnými záležitosťami. A keď si počas telefonátu potrebujem niečo zapísať, viem presne, kam siahnuť, aby som zobral do ruky presne to, čo chcem.

Kancelárske doplnky

Aj vaši obchodní partneri vás posudzujú podľa toho, čo uvidia vo vašej kancelárii, na vašom pracovisku. Dobrý prvý dojem máte šancu urobiť len raz.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.