web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

ČSOB to zase raz pekne podrbala

Autor: admin - nov• 30•2023

ČSOB je fakt skvelá banka. Minimálne raz mesačne sa v nedeľu večer môžete triasť, čo zase v pondelok v internetbankingu nepôjde, lebo zase robili tie ich skvelé a skvelo aplikované aktualizácie. Našťastie už nemám vo firmách klientov, ktorí pracujú s ČSOB, lebo zo všetkých bánk táto mi hádam najviac žrala nervy. A teraz mi ich žerie tiež, hoci ide len o bežný účet. Že vraj Pohoda. V tejto banke ani len netušia, čo je to pohoda a ako má dobrá banka vyzerať.

Takže cez víkend zase robili tie svoje aktualizácie a opäť nesklamali. Tentoraz podrbali notifikácie o pohyboch na účtoch. Mali sme nastavené mailové notifikácie, ktoré po transakcii oznámili, kde, koľko a za čo sme minuli naše peniaze. Kto je pedant, uvíta večer možnosť porovnať si bločky s notifikáciami, bez toho, že by liezol v notebooku do internetbankingu, nebodaj použil šmírovaciu aplikáciu v smartfóne.

Prvý náznak, že to smeruje do <> bol už minule, toť nedávno, keď sa zmenil notifikačný email. Čo už, v mailovom klientovi sme podľa nových hlavičiek prenastavili filter a notifikácie opäť automaticky smerovali do prideleného priečinka v doručenej pošte. Len neobsahovali informáciu, kde boli peniaze minuté. A samotná suma? Komu takáto polovičná informácie vyhovuje? Potratová banka.

No po týždni notifikácie zmizli úplne. Návšteva pobočky banky cestou z práce bola fakt hodnotná. Vraj si máme notifikácie nastaviť v internetbankingu, a že sa vraj veľa ľudí na chýbajúce notifikácie sťažuje. Čo vám v tej ČSOB už naozaj jebe? My sme mali notifikácie nastavené, tak čo sa vŕtate vo fungujúcom systéme? A keď už teda chcete robiť tie aktualizácie, to si neviete pozrieť, ako to mal ten ktorý klient nastavené (samozrejme automatizovane exportovať hromadne) a znova to tak nastaviť? Za čo potom berie banka peniaze, keď nie je schopná spraviť takú elementárnu vec a obťažuje platiaceho zákazníka? Čo sme v samoobsluhe? Tak potom navaľte prachy za vedenie účtu, keď si mám všetko spravovať sám.

ČSOB je banda neschopákov. Nie sú schopní udržať pri prevádzke fungujúci systém. A zamestnávajú babrákov.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Môžete zanechať reakciu, alebo trackback vašej stránky.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.