web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Bazény a ich zastrešenie

Autor: admin - jún• 26•2013

Bazény a ich zastrešenie Po nesmelej jari prišlo horúce leto a keď sa opýtalo, čo ste robili v zime, tak jedna z odpovedí mohla znieť: „Zabudol som objednať záhradný bazén“. A či už vám to pripomína manželka alebo deti, ktoré sa nemôžu teraz ochladiť a trpia v tropickej horúčave na terase či pod stromom, stále máte možnosť to napraviť.

Podľa veľkosti pozemku a podľa jeho sklonu si vyberiete, ktoré bazény by sa vám najlepšie hodili. Pretože to treba postaviť rýchlo a lacno, lebo už ste zaplatili rodine dovolenku, tak sa môžu hodiť nadzemné bazény. Ich výhodou je aj jednoduchá údržba.

Kto má rád poctivú robotu a dáva prednosť kvalite, ten už pozná bazény Albixon a pravdepodobne si vyberie niečo trvanlivejšie. V ponuke sú laminátové bazény, zapustené fóliové bazény a samonosné bazény. Pre ne treba vykopať najprv jamu a urobiť stavebnú prípravu. Ale už vidím, ako sa vám chce vtej horúčave s kamošmi lopotiť s lopatami a krumpáčmi, takže to vidím na malú stavebnú mechanizáciu a najlepšie na osvedčenú stavebnú firmu, ktorá všetko poriadne spraví.

Ako ochrániť bazén pred lístím

Netreba zabúdať, že leto to nie sú len krásne a horúce slnečné dni, ale že občas zafúka vietor, zaprší a po lete príde jeseň. A s ním padajúce lístie. Pekne do bazéna… A zase máte čo robiť, čistiť. Ja som od prírody lenivý typ, takže moja voľba je jednoznačná.

K bazénu objednávam aj zastrešenie bazénov pre ochranu pred znečistením a súčasne pred vychladnutím vody v noci alebo počas pár dní, kedy sa ochladí. Aj na jeseň mi zastrešenie bazéna umožní predĺžiť kúpaciu sezónu, keď už som do toho dal toľko námahy a vybudoval si bazén na záhrade.

Tak ako bazény, tak aj ich zastrešenie sa dodáva vo viacerých prevedeniach a v prípade zastrešenia bazénov aj vo viacerých výškach. Takže do každej záhrady si vyberiete tak,a by ste nenarušili jej ráz a pritom si vychutnali príjemné osvieženie vždy, keď po ňom zatúžite.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.