web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Zahrať si z domova automaty zdarma je zábava, nie gambling. Máme tip.

Autor: admin - okt• 01•2013

Vždy, keď mi v obchode pri platení za nákup vrátia za hrsť drobných mincí, tak prehodím, že „Aspoň bude do automatu.“ By ste neverili, koľko ľudí na mňa zdesene pozrie, že som nejaký gambler. A hoci si občas nejakú tú hru, na relax, zahrám, rozhodne za to neplatím. Tie mince používam do automatu na vysávanie auta alebo na nákup kávy v automate na benzínke. A to nie sú automaty zdarma.

V začiatkoch éry počítačov boli hry spôsobom, ako zaujať ľudí a ukázať im, čo všetko taký počítač dokáže, okrem počítania nejakých účtovníckych záležitostí. Postupne sa z jednoduchých hier vyvinuli celkom zaujímavé veci, niektoré až enormne náročné na výkon počítača, takže už dávno neplatí, že počítač chcem „len na hry“.

A keďže „od roboty aj kone dochnú“, občas dobre padne si nejakú hru zahrať. A aby vás od tej roboty neodtiahla na dlhú dobu, chcelo by to nejakú jednoduchú, ale pritom zaujímavú hru. Napríklad ako sú automaty zdarma. Nemusíte sa báť, že vás hra vtiahne do seba a tri dni nič neurobíte a ešte aj peniaze do toho musíte vraziť, ako na skutočných automatoch. Automaty zdarma nezruinujú vašu domácnosť.

Pokiaľ vás zaujíma, ako ľudí napadlo hrať takéto automaty, tak vedzte, že história automatov má už dlhé korene. Siahajú až na začiatok 20. storočia do San Franciska. Ale ved si prečítajte sami. Keď sem napíšem, kedy sa objavil prvý elektronický automat a kedy sa začalo hrať o peniaze, tak by bol link zbytočný.

Takže keď vás prepadne zlá chvíľa pri práci, tak mám riešenie: doporučujeme xautomaty.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.