web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Pánska móda: Noste to, v čom sa cítite príjemne

Autor: admin - mar• 28•2019

Módni návrhári každý rok predstavujú minimálne dve nové kolekcie. Ak ste pozerali na web stránky obchodov s oblečením, určite už na vás „vyskočila“ nová kolekcia jar/leto 2019.

Ak ale patríte k tým mužom, ktorí neriešia, čo je v móde, robíte dobre. Nielenže tým potešíte svoju partnerku, ktorá tak bude mať viac miesta v šatníku, ale aj prírodu. Kupujete si len to, čo vynosíte a nevytvárate tak ďalší textilný odpad, ktorého je aj tak už dosť.

Štýlové SLIM košele

Hodia sa nielen do práce, ale aj na rôzne spoločenské udalosti- svadby, rodinné oslavy, vianočné sviatky, ale aj na rôzne stretnutia.

Páni tento kúsok jednoducho milujú. Košele slim krásne zvýraznia vypracovanú hruď, plecia, ale aj bruško. Odporúčame nosiť predovšetkým klasickú bielu. Tú ľahko skombinujete s farebným sakom, ale najviac sa vám bude hodiť k modrému, čiernemu a béžovému saku.

Skvele ich doladíte k štýlovým džínsom, ale aj k elegantným nohaviciam s výrazným pánskym opaskom.

Jednoduché krátke tričká

Príjemne sa budete cítiť aj v jednoduchých tričkách s krátkym rukávom. Odporúčame tmavomodrú farbu, žltú, zelenú, ale v letných mesiacoch vynosíte aj bielu a lososovú.

K jednoduchým krátkym tričkám môžete nosiť čokoľvek- od džínsov, bomber búnd, športovej mikiny až po elegantné nohavice. Je to kúsok, ktorý vynosíte celý rok a práve preto si ho neodopierajte. Investujte však do kvalitných materiálov – 100% bavlny, 100% organickej bavlny a odporúčame aj micromodal, ktorého základnou surovinou je bukové drevo.

K takémuto outfitu ľahko zladíte štýlovú pánsku tašku cez rameno.

Pánska sivá a čierna mikina

Ani tento kúsok by nemal chýbať v pánskom šatníku. Sivú a čiernu mikinu skombinujete s ktoroukoľvek farbou. Kombinácia sivej/ čiernej mikiny, farebného vzorovaného trička a džínsov bude dokonalá a čo je výhoda, nikdy nevyjde z módy.

Zásobujte sa preto kvalitnými značkovými mikinami v neutrálnych farbách a toto oblečenie vám bude robiť spoločnosť dlhé roky.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.