web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Miesto, kde je vysoká šanca, že stretnete svoju životnú partnerku

Autor: admin - nov• 20•2018

Vzťahy sú v súčasnosti komplikovanejšie. Naši rodičia sa spoznali na zábavách, ktoré sa konali v každej dedine a v meste. Dnešní mladí ľudia sa zoznamujú úplne iným spôsobom, a to cez internet. Nie je na tom nič zlé vzhľadom na to, že na internete sú aj seriózne zoznamky, v ktorých sa zdržujú slušní ľudia a nie tí, ktorí si prišli robiť srandu z ostatných ľudí.

Tematické zoznamky

Viaceré internetové zoznamky sú prezentované aj ako tematické zoznamky. Sú to zoznamky, v ktorých sa združujú ľudia s určitými požiadavkami na svojich budúcich partnerov a ľudia, ktorí uznávajú určité hodnoty. Existujú napríklad kresťanské zoznamky, kde sa združujú ženy a muži, ktoré/í sú kresťansky založené/í a túžia si nájsť niekoho sebe podobného – kresťansky založeného.

Medzi tematickými zoznamkami nájdete ale tieto zoznamky – zoznamky pre rozvedených, zoznamky pre seniorov, zoznamky pre osamelých, zoznamky pre pohodových ľudí, ale aj zoznamky pre obéznejších. Vyberte si jednu konkrétnu tematickú zoznamku a zaregistrujte sa do nej. Vyberajte si takú internetovú zoznamku, ktorá od vás nebude pýtať registračný poplatok.

Zoznamky združujúce ľudí z jedného mesta

Ak nemáte špeciálne požiadavky na budúceho partnera/ partnerku, ale chcete, aby vaša nová známosť bola z mesta, v ktorom bývate a chcete žiť, odporúčame vám vyberať také zoznamky, do ktorých sa registrujú len ľudia z daného mesta a blízkeho okolia.

Ak ste zo Žiliny a chcete, aby vaša známosť bola zo Žiliny, je potrebné hľadať serióznu zoznamku Žilina. Nemusíte sa báť, že by ste takúto zoznamku nenašli. Stačí sa obrátiť na zoznamku Topky Singles, ktorá má v ponuke aj túto zoznamku. Nezadaní Žilinčania sa nemusia báť, že ostatnú single!

Oťukávanie

Zoznámenie cez internetové zoznamky dáva mužom a ženám oťukať sa s osobou opačného pohlavia. V prípade, že sa vám s danou osobou bude zle komunikovať, slušne ukončite konverzáciu, nikto sa na vás neurazí. Keď budete pripravení na osobné stretnutie, dohodnete si ho.

Páni, keď už budete mať dohodnuté stretnutie, určite nič nepodceňte. Nezabudnite na kvety, úsmev na tvári a dobrú náladu. Samozrejmosťou je pánska mikina na zips a pohodlné nohavice. Nezabúdajte, že prvý dojem je dôležitý!

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.