web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ako si vytvoriť kryt na mobil s vlastnou fotkou?

Autor: admin - máj• 12•2019

Radi by ste svoj telefón niečím ozvláštnili? Môžete si naň vyrobiť kryt s vlastnou fotkou. Váš telefón tak bude v bezpečí a zároveň sa budete usmievať zakaždým, keď ho vyberiete z vrecka. Premeňte sa v návrhára a v niekoľkých jednoduchých krokoch si vytvorte svoj obal na mobil

Zvoľte obal pre správny typ mobilu

Najprv si nájdite ponuku potlače krytu na telefón. Musíte totiž skontrolovať, či bude možné potlačiť kryt na váš typ telefónu. Nemusíte sa ale báť, ponuka je široká. Kryt na mobil s fotkou zoženiete pre:

Huawei LG Xiaomi Apple
P10 Lite K10 Redmi 4A iPhone 6
P8 Lite K10 2017 Redmi 4X iPhone 6 plus
P9 Lite mimi K8 Redmi Note 5A Prime iPhone 7 plus
P9 Lite 2017 iPhone 8 plus
Y6 2017 iPhone SE
Lenovo Samsung Sony
K9 Note Galaxy A3 2016 XA
Galaxy S7 Edge

Cena takéhoto krytu je 170 Kč vrátane potlače a samotného obalu. Obal na mobil s fotkou je ohybný, takže nehrozí, aby sa lámal.

Kryt môže byť darček aj spomienka

Keď si ujasníte, aký kryt na telefón budete objednávať, premyslite si, akú fotku na neho chcete vytlačiť. Vyberajte fotografie v čo najlepšej kvalite. Nesiahajte po momentkách vyfotografovaných mobilným telefónom. Lepšie sú fotografie z profesionálneho fotenia alebo z digitálnej zrkadlovky. Zvoľte si fotky na výšku.

Obľúbené sú fotografie detí alebo celých rodín. Máte tak svojich milých neustále pri sebe. Na obal na telefón tiež môžete nechať vytlačiť párovú fotografiu a venovať ho ako darček svojmu partnerovi či partnerke. Skvelým darčekom je tiež kryt na mobil s fotkou domáceho maznáčika. Keď jeho majiteľ vysedáva v práci, má svojho štvornohého parťáka stále na očiach. Obal na telefón s fotkou môže byť tiež zvláštnou spomienkou. Nechajte ho potlačiť fotografiou z dovolenky, zo svadby alebo z promócie. Ak je fotografovanie vaším koníčkom, skúste potlačiť kryt na mobil vašou snímkou.

Ako pracovať s editorom

Keď budete mať premyslené, ako má kryt vyzerať, môžete prejsť do online editora fotografií, kde si kryt vytvoríte. Stačí kliknúť na Vytvoriť puzdro a následne do programu nahrať fotografie z počítača. Môžete prípadne použiť fotografie z Facebooku alebo Instagramu, no sociálne siete upravujú veľkosť a znižujú aj kvalitu obrázkov. Následne kliknite na Odoslať fotografie a začnite tvoriť.

Keď si vyberiete pripravenú šablónu, v editore sa vám zobrazí rámček, doplnky zo šablóny a prázdne miesto pre vašu fotografiu. Tú pridáte na kryt pretiahnutím z pravej lišty. Môžete ju potom v rámčeku zväčšovať, zmenšovať aj otáčať.

Tvorte podľa seba alebo siahnite po šablóne

Ak nebudete chcieť využiť žiadnu z pripravených šablón, môžete tvoriť na prázdny projekt. Na kryte potom môže byť buď čisto vaša fotografia, ktorú roztiahnete cez celú plochu, alebo k nej sami doplníte rámčeky a kliparty z ponuky naľavo. Ak pracujete v editore šablóny, ponuka klipartov je väčšinou tematická. Napríklad v šablóne pre fotografie bábätká sú kliparty s detskou tematikou. Môžete si však vždy otvoriť celú ponuku pod tlačidlom Zobraziť viac.

Pri zostavovaní kompozície myslite na otvor pre fotoaparát. Pozrite sa, v ktorej časti telefónu ho máte a neumiestňujte do tohto priestoru napríklad niečiu tvár.

Nebudete čakať ani týždeň

Keď ste s výsledkom na obrazovke spokojní, kliknite na tlačidlo Objednať a program vás prevedie celým procesom cez vyplnenie dodacích údajov až k platbe. Kryt na mobil s fotkou k vám dorazí za 4 pracovné dni.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.