web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Pri výbere dovolenky si dávajte pozor najmä na toto

Autor: admin - aug• 20•2017

Ani sme sa nenazdali a leto sa prehuplo do druhej polovičky. Len teraz prišlo a už pomaly odíde. Nebuďte však kvôli tomu smutní, pretože ešte si môžete dovoliť ísť na dovolenku k moru bez toho, aby ste sa báli, že voda bude studená a vy tak budete musieť stráviť celý čas na dovolenke v dlhom a hrubšom oblečení.

Ak si však plánujete v krátkej dobe vyhľadať pre vás výhodnú last minute dovolenku, nemali by ste vyberať hneď prvé, čo vás zaujme. Mohli by ste tak kúpiť mačku vo vreci.

Neverte katalógom

Hotel, ktorý ste si vybrali v dovolenkovom katalógu, nemusí vyzerať tak, ako v skutočnosti. Odporúčame vám vyberať si hotel, ktorý vám niekto odporučil, resp. videli ste ho na reálnych fotografiách niekoho známeho, poprípade ste si pozreli fóra, na ktorých ste našli aj vami vybraný hotel. Je lepšie, keď vidíte reálne fotografie, ako tie, ktoré cestovné kancelárie uvedú vo svojich katalógoch.

dovolenka pri mori

Porovnávajte ceny

Je viac než jasné, že pri tom strávite viac času. Určite sa vám to ale oplatí. Jedna cestovka môže mať lacnejšiu dovolenku do Talianska, druhá ju však môže mať ešte lacnejšiu. Dovolenku si preto začnite hľadať skôr, aby ste sa vyhli zbytočným stresom a nevybrali by ste si tak dovolenku, ktorá sa vám v konečnom dôsledku nebude ani páčiť.

Dovolenka znamená oddych

Dovolenka bude pre vás znamenať oddych od domácich prác a od práce, ktorá vás živí. Zoznámite sa s novým prostredím, ktoré bude vo vás evokovať oddych a nekonečnú pohodu. Necháte si preto pokaziť dovolenku výberom nesprávneho hotela?

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.