web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Nezabudnuteľné zásnuby, po ktorých túži nežnejšie pohlavie

Autor: admin - nov• 25•2018

Zásnuby sú dôležitým miľníkom v živote dvoch zaľúbených ľudí. Niektoré páry sa zasnúbia rok po tom, čo sa dali dokopy. Niektoré zase dlhé roky žijú v spoločnej domácnosti a až potom sa rozhodnú vstúpiť do manželského zväzku.

Nežnejšie pohlavie si ani len neuvedomuje, aké ťažké je pre mužov naplánovať ten najčarovnejší okamih v živote oboch partnerov. Vo všeobecnosti nie sú muži veľkými rečníkmi a častokrát sa im stáva, že nevedia vyjadriť svoje city nahlas, pričom svoje partnerky milujú.

Ak ale neviete, ako pripraviť zásnuby, poradíme vám, na čo všetko je potrebné myslieť, aby bol tento okamih zapamätateľný.

Výber zásnubného prsteňa

Zásnuby by neboli zásnubami bez zásnubného prsteňa pre partnerku.

Pri výbere zásnubného prsteňa sa s najväčšou pravdepodobnosťou zapotíte. V prvom rade musíte vedieť, akú veľkosť prsteňov nosí vaša partnerka a na základe tejto veľkosti môžete vyberať ten zásnubný. Odporúčame vám zájsť s nejakým prsteňom do klenotníctva, kde vám ho zmerajú a zistia veľkosť, ktorú nosí vaša vyvolená. Takto sa vyhnete nepríjemnostiam s úpravami veľkosti, ktoré žiaľ bývajú veľmi časté. Viete si predstaviť, ako by sa cítila vaša partnerka, keby ste ju požiadali o ruku s minimálne dvakrát väčším prsteňom?

Materiál a typy zásnubných prsteňov

Ak má vaša partnerka alergie na zlato, striebro alebo iný materiál, z ktorých sa vyrábajú prstene, musíte si byť istý, na aký materiál je alergická. Ak nie je alergická na žiadny, odporúčame vám najpredávanejšie zásnubné prstene z bieleho zlata. Každej žene sa páčia minimalistické prstene s jedným vsadeným diamantom.

Miesto, kde ju požiadate o ruku

To, čo poviete, je tiež dôležité, ale rozhoduje predovšetkým miesto. Ženy milujú romantické miesta po západe slnka bez zbytočných davov domácich a turistov.

Ak máte s partnerkou nejaké obľúbené miesta, o ktorých viete, že sa tam rada vracia, požiadajte ju o ruku práve tam. Niektoré milujú romantiku pri sviečkach, iné zase niečo netradičnejšie (požiadanie o ruku na nejakom horskom štíte). Ženy, ktoré milujú prírodu, les a horské štíty, určite ocenia, ak ich požiadate o ruku práve v prírode. Najlepším miestom je bezpochyby nejaké tatranské mesto, ale aj najkrajší kraj Liptov, ktorí Slováci vyhľadávajú aj kvôli svadbám. Poskytuje im krásnu prírodu a v neposlednom rade aj dobré fotogenické miesta na fotenie.

Čo tak zorganizovať svadbu v Liptovskom Mikuláši alebo v jeho okolí?

Nepredbiehajme ale udalosti a radšej si dobre premyslite, aký prsteň partnerke kúpite a aké miesto vyberiete.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.