web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Nechcem obyčajnú sedačku

Autor: admin - feb• 23•2017

Keď som bol študent, veľa voľného času som trávil u svojich príbuzných, pretože som to mal k nim podstatne bližšie, ako domov. Môj strýko je veľký človek, aj postavou, a preto mali v dome nie len špeciálne veľkú válendu, ale aj sedačka bola robená na mieru. A tiež preto, že mali tri deti a potrebovali veľa miesta. V tom čase ale sedačky na mieru neboli samozrejmosťou. Spomenul som si na svoje mladé letá, keď som sa rozhodol na novo zariadiť svoje bývanie.

Teraz sme doma dvaja a našu pozornosť si získali rohové sedacie súpravy. Keď máme návštevu, je na nich dosť miesta pre všetkých, keď sme doma sami, každý si môžeme urobiť pohodlie s tabletom alebo s knihou. Alebo si len tak po náročnom dni oddýchnuť a vystrieť si nohy. Čo mi však vadí na sedačkách z obchodu, že si nemôžem oprieť hlavu, majú nízke operadlá. A rád si mám kam položiť šálku s kávou alebo druhý časopis.

Takže sme sa začali zaujímať o možnosť nechať si vyrobiť sedačky na mieru podľa našich návrhov. V podstate si vieme predstaviť nejakú sedačku z výrobného programu, len s úpravami rozmerov podľa našich postáv, ale keď sa dá sedačka vyrobiť podľa náčrtu alebo fotografie zo zahraničného magazínu o bývaní, to poteší. Máme radi, keď sa sedí trocha vyššie, ako na lacných konfekčných sedačkách a keď máme chrbát aj hlavu podopretú kvalitným čalúnením. Nie vždy si čítam a mať si možnosť pohodlne podoprieť celé telo, keď relaxujem alebo premýšľam, je veľká výhoda.

sedačka

A samozrejme, keď už si budem nechávať vyrábať sedačku podľa mojich predstáv, záleží mi na tom, aby bola vyrobená kvalitne s remeselnou zručnosťou šikovným majstrom. Nijaká lacná drevotrieska a lacná látka na poťah. Nech to u nás doma chvíľu vydrží a nech za svoje peniaze dostaneme skutočnú kvalitu.

Tak ako sa človek dobre cíti v obleku na mieru, tak dobre sa cíti aj na sedačke na mieru. Pretože nie sme všetci rovnakí. Naša rohová sedačka na mieru má každú stranu trochu inú, ale presne na osobu, ktorá ju bude využívať. To mi žiadne sedačky z predajní nábytku nedokázali ponúknuť.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.