web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Čo na seba

Autor: admin - mar• 17•2017

Zdá sa vám čudná táto otázka vyslovená mužom? Občas aj my musíme riešiť, ako sa vhodne obliecť, najmä pri spoločenských a rodinných udalostiach. Ale ja mám na mysli skôr svoje pohodlie, keď sa sám seba pýtam, do čoho sa oblečiem. Nenosím uniformu, ktorá by ma zväzovala prísnymi pravidlami a kravatou držala pod krkom, ale aj tak sa rád dobre cítim nie len pri pracovných stretnutiach alebo vo voľných chvíľach.

Otázka je o to nástojčivejšia, o čo viac sa míňajú moje obľúbené kúsky zo šatníka. V minulosti som využíval svoje skutočne časté služobné cesty po strednej Európe aj na to, aby som popoludní alebo cez víkend navštívil aj mestá, kde som pôsobil a spoznal ich kultúrne aj gastronomické zázemie. A samozrejme nakúpil. Nebol som tak odkázaný na predsa len obmedzenú ponuku v okolí svojho bydliska.

Lenže časy sa minuli a míňajú sa aj zásoby. Len za posledný mesiac som musel vyradiť dve svoje obľúbené košele. Jednoducho som ich nosil tak rád a tak často, že už sa nehodia do spoločnosti a medzi ľudí. A rovnako, ako s košeľami, to bolo aj s inými odevmi a pár topánkami. Šatník sa mi vyprázdňuje a ja musím riešiť, ako ho doplniť.

willsoor

Nadhodíte, že môžem nosiť tričká 😉 Iste, aj to je riešenie, ale keď ja sa tak dobre cítim v košeli. Nosím košele nie len k obleku a s kravatou, ale veľmi rád mám košele s krátkym rukávom. Prídu mi aj v lete vzdušnejšie, ako na tele prilepené spotené tričko. Lenže vyraziť na tisíckilometrovú okružnú jazdu autom len preto, aby som si kúpil košele, mikiny či topánky, sa mi nechce.

Takže opäť využijem možnosti, ktoré nám prinášajú moderné komunikačné technológie. Kúpim si košele cez internet. Svoju veľkosť poznám, svoj vkus tiež a eshop má košele na pekných obrázkoch. A keď ponúka možnosť zakúpený tovar vrátiť, tak nie je čo riešiť, keby som bol náhodou nespokojný. Namiesto toho, aby som ja cestoval po veľkých mestách, pricestuje kuriér za mnou. A mne ostane čas na dobú knihu a kávu.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.