web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Čím prekvapiť manželku

Autor: admin - apr• 08•2017

Môžem upokojiť svoje fanynky, stále nie som ženatý. Túto otázku som počul od svojho priateľa, ktorý je ženatý už veľa rokov a teraz rieši otázku, s ktorou si už sám nevie rady. Tak sme spolu sedeli na pollitrom zlatavého moku a hľadali riešenie. Nakoniec sme myslím objavili darček, ktorý poteší každú ženu a jeho manželku nevynímajúc.

Na začiatku vzťahu poteší partnera či partnerku akýkoľvek darček. Keď začnú mladí ľudia spolu žiť, do domácnosti sa hodí veľa vecí a nie je problém vytipovať darček, ktorý poteší toho druhého a užitočný bude obom. Tak, ako postupuje čas, máme domácnosť zariadenú, nič zvláštneho už nepotrebujeme, viac menej všetko máme. A pri príležitosti rôznych výročí je stále ťažšie nájsť darček, ktorý poteší, bude originálny a navyše aj užitočný. Človek by povedal, že čím viac toho druhého poznáme, tým lepšie vieme, čo potrebuje a čo ho poteší. No prax býva iná. Čím viac darčekov sme druhému dali, tým mednej originálnych nápadov nás napadá.

A ako som kamoša spovedal, aby som zistil, čo už ako darček do úvahy nepripadá, napadol ma starý vtip. „Kúp žene darček pre seba. Napríklad nočnú košeľu.“ Lenže sme prišli na to, že vlastne nevie, akú ma jeho pani veľkosť. Nie, že by ju dopodrobna nepoznal 😉 Len nevie, aké číselné označenie oblečenia by mal svojej pani kúpiť. Takže odevy a obuv sme vyradili. Mimo zostalo aj kuchynské vybavenie. Všetky stroje a prístroje už doma majú, dokonca nedávno vymenili celú kuchynskú linku na novú.

toaletné stolíky

„A čo v spálni?“ spýtal som sa. „Všetko je dobré“, odpovedal mi so žmurknutím. No to ma nezaujímalo. Vysvetli som kamošovi, že ma zaujíma, ako majú spálňu zariadenú. A tu sme prišli na to, že jeho pani chýba toaletný stolík. „No vidíš. Kúp jej toaletný stolík, kde sa bude krášliť pre teba.“ A mali sme praktický, užitočný ale aj krásny a milý darček, ktorý dostane jeho pani a úžitok z neho bude mať aj môj kamoš. Toaletné stolíky potešia každú ženu a majú mať miesto v každom príbytku.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.