web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Chystáte si vyrobiť lavičku na jarné posedenie? Pozrite sa z čoho bude tým najoriginálnejším doplnkom.

Autor: admin - apr• 12•2016

Ste aj vy vášnivým lyžiarom? Už je pomaly po sezóne a určite sa chystáte uložiť svoje lyže Head, či snowboardy na letný spánok. Alebo ste sa rozhodli, že svoje lyže naozaj už musíte vymeniť za nové? Lenže čo s tými starými? Chcete ich vyhodiť? Alebo ich skúsite ešte predať?

Ak vás ani jedna varianta neoslovila a radi by ste so svojimi starými lyžami urobili niečo výnimočné, máme pre vás naozaj skvelý typ, ktorý sa vám určite zíde zrealizovať. Som si istá, že tento produkt sa vám bude nie len páčiť, ale určite sa vám aj hodí spolu s prichádzajúcou jarou. Ak teda rozmýšľate nad tým, čo by bolo vhodné urobiť s vašimi starými lyžami, pripravte si kladivo, klince, vŕtačku a hlavne kopu starých lyží, ktoré by ste inak vyhodili. Nachystajte sa teda, že idete vyrobiť lavičku. Neviete si to teraz možno predstaviť, ale lyže sú vyrobené z najkvalitnejšieho dreva a dodatočných materiálov, ktoré sú nielen odolné ale aj pružné, takže staré lyže môžete s kľudným svedomím využiť na práce podobného druhu. Nachystajte si teda lyže a rozodnite sa aká veľká by vaša laička mala byť. Podľa toho si napíľte lyže na rovnakú dĺžku. Myslite na to, že lavička potrebuje časť kde sa budete opierať chrbtom a časť na ktorej budete sedieť, pokiaľ si chcete vyrobiť jednoduchšiu variantu, vyrobte lavičku bez opierky na chrbát. V prípade, že chcete, môžete si bočné časti lavičky vyrobiť rovnako z lyží, alebo môžete bočnice kúpiť v niektorom obchode pre kutilov. V tom prípade máte na výber z mnohých variánt. Môžete si vybrať kovové alebo drevené. Ak teda máte všetky komponenty, stačí navŕtať potrebné diery, nachystané klince, skrutky vložiť do nich a pospájať časti dokopy.

Myslím, že túto možnosť využitia starých kusov lyží či dokonca snowboardov dokáže využiť každý aspoň mierne zručný chlap. A vaša záhrada bude nie len vypovedať o vašej vášni ale bude aj mimoriadne originálna.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.