web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Chystáte letnú dovolenku? Toto si nezabudnite pribaliť

Autor: admin - máj• 19•2016

picnic Dovolenkové obdobie sa nezadržateľne blíži. Pomaličky môžeme odpočítavať dni, keď vypneme a oddýchneme si od práce. Aj vás čaká vysnívaná letná dovolenka? Nemáte ešte ani potuchy, čo si vezmete a čo budete potrebovať? Skúsime vám poradiť. Práve tieto veci, o ktorých si povieme, by nemali chýbať aj u vás v batohoch. Čo by to malo byť?

Deky na pláž

Dovolenku pri mori strávite na pekných plážach a práve preto by ste mali myslieť na to, že určite budete musieť vziať niečo na ležanie / sedenie na pláži. Na sedenie / ležanie na pláži bude najlepšia deka. Voľte si vždy príjemný materiál deky, ktorá vašu opálenú pokožku nebude dráždiť. Pozerajte vždy po kvalite materiálu, z ktorého je deka vyrobená, aby sa nestalo, že po kúpe sa deka nevyužije a bude odhodená niekde v skrini.

Príjemné legíny

Ženy by si nemali zabúdať so sebou vziať príjemné oblečenie ako napríklad legíny. Príjemné obtiahnuté bavlnené dámske legíny vám dokonale padnú pri prechádzke po pláži a po celom letovisku. Samozrejmosťou budú aj šaty, ale ani legíny nebudú na škodu a určite ich využijete. Máte záujem o pekné legíny, ktoré len tak v bársakom obchode neuvidíte?

Župany na zahriatie

Po dobrej sprche sa vám určite hodí župan. Výber dámskych županov nie je zlý. Najlepší je však práve v populárnom katalógu Vengo.sk. Ak sa chcete zahriať aj na dovolenke, zabaľte sa do teplého župana a vychutnajte si príjemný drink na hotelovom balkóne.

parisir_zup

Príprava na dovolenku si vyžaduje dostatok času. Najmä ženy si na túto prípravy vyhradzujú viac času. Základom je pospisovať si, čo všetko plánujete zobrať. Jednoznačne však nezabudnite na župany, legíny a deky. Bez nich na letnú dovolenku radšej ani necestujte.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.