web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ako si z ponúk cestovných kancelárií vybrať tú najlepšiu destináciu?

Autor: admin - feb• 22•2018

Aj keď máme vonku ešte zimu, určite vás už zaujímajú ponuky cestovných kancelárií, ktoré sa predbiehajú v tom, aké akcie dajú tentokrát na letné dovolenky. Ak hľadáte letnú dovolenku, poradíme vám, ako si vybrať dovolenkovú destináciu. Všetko samozrejme záleží aj od toho, či idete len s partnerom/ partnerkou, s partiou, alebo s deťmi.

Pokojnejšia alebo rušnejšia destinácia?

Ak cestujete vo dvojici, pravdepodobne si chcete užívať, chcete sa prechádzať po rušných centrách, chodiť na diskotéky, navštevovať rôzne zábavné parky. Vám skôr odporúčame práve tie rušnejšie miesta (destinácie), ktoré nájdete najmä na dovolenke na Mallorce, Ibize, alebo aj na dovolenke v Bulharsku. Ak ale cestujete s deťmi, odporúčame skôr pokojnejšie destinácie – napríklad ostrov Sardínia, Korzika, Grécko.

Koľko chcete minúť?

Na začiatok by ste si mali ujasniť, koľko peňazí ste ochotní minúť na letnú dovolenku. Stanovte si rozpočet a na základe neho sa rozhodujte medzi krajinami. Niektoré dovolenky, napríklad dovolenka na Sardínii, v Chorvátsku, na Zakynthose alebo na Korzike sú drahšie ako napríklad dovolenka v talianskej Kalábrii, dovolenka v Bulharsku, dovolenka v Grécku. Vždy si svoju dovolenku vyberajte až potom, ako si stanovíte rozpočet.

Vyberajte čím skôr

Ak si chcete vybrať naozaj dobrú letnú dovolenku, neodporúčame vám čakať až na last minute dovolenky. Tieto dovolenky sú síce lacné. Výber však nie je taký dobrý, ako napríklad teraz v zimných mesiacoch. Ak si chcete vybrať tú najlepšiu destináciu, neváhajte a vyberte si cestovnú kanceláriu, ktorá ponúka dobrú destináciu za pomerne dobrú cenu.

Z vlastných skúsenosti vám odporúčame nebrať si príliš veľké množstvo batožiny. V niektorých destináciách je také množstvo obchodov, v ktorých si dokonca kúpite oveľa lacnejšie dámske mokasíny ako v našich obchodoch.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.