web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

Ako si usporiadať oblečenie, aby ste mali prehľad

Autor: admin - feb• 17•2017

S pribúdajúcimi rokmi a pravidelným príjmom rastú naše výdavky na oblečenie. Chceme si dopriať to luxusnejšie a to, čo naši známi nemajú. Nie je všetko ale také ideálne, ako sa zdá. Tým, že nakupujeme neustále viac vecí a staré nepoužívané nevyhadzujeme, úložné priestory sa rýchlo zapĺňajú a my jednoducho musíme hľadať alternatívne riešenia. Ako si teda zorganizovať úložný priestor, aby ste mali miesto aj na nové moderné sako, ktoré ste si prednedávnom obzreli v kamennej predajni?

Sezónne oblečenie dopredu

Aby ste sa hneď po uchopení nábytkového kovania a následnom otvorení skrine doslova nezľakli z neorganizovaného chaosu, je nutné si usporiadať oblečenie podľa ročného obdobia, resp. podľa sezón (jar-leto; jeseň-zima). Ak je momentálne sezóna jeseň-zima, je zbytočné mať v popredných poličkách krátke tričká, kraťasy alebo tielka. K oblečeniu, ktoré bežne nosievate cez chladné obdobie, sa nedostanete bez toho, aby ste kôpky jarno-letného oblečenia nemuseli vyložiť. Zjednodušte si prístup.

Zavesenie búnd

Bundy/ kabáty, ktoré v danej sezóne nosíte, striedajte. Tie, ktoré si zrovna v nasledujúcich dňoch neplánujete obliecť, vložte buď do šatníkovej skrine, alebo ak máte možnosť, zaveste ich na nábytkové vešiaky. Pozor však na to, aby vám kabáty/ bundy nezmenšili priestor vo verande/ v spálni.

miestnosť

Jedna polica na už nosené oblečenie

Ak sa radi módite a každý deň musíte mať iný outfit, odporúčame vám vyhradiť si jednu policu v skrini na nosené veci. Pomôže vám to mať prehľad v tom, čo ste si obliekli daný týždeň do práce a tým zabráni tomu, aby ste niekoľkokrát nosené veci uložili medzi čisté oblečenie. Pozor však na to, aby vám nosené oblečenie nespadlo na plávajúce podlahy. Spravili by ste si tak „sobotné umývanie podlahy“ v predstihu.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.