web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

4 kreatívne aplikácie od Apple

Autor: admin - aug• 27•2018

Hľadáte kreatívne možnosti, ktoré vám umožnia robiť s hudbou, videami a fotografiami zaujímavé veci? Prečítajte si článok a doplňte svoj iPhone o nové aplikácie.

iMovie – vytvorte videá plné efektov

Aplikácia iMovie vám pomôže s výrobou filmov a videí. Vďaka nej budete môcť vytvoriť rôzne upútavky v modernom štýle. Videá zostriháte podľa svojich predstáv. iMovie si našiel mnohých verných užívateľov, je totiž jednoducho ovládateľný a bez problémov zvládne aj 4K video.

GarageBand – hrajte sa s hudbou

Milujete hudbu a radi si vytvárate aj vlastné skladby? V tom prípade je GarageBand tou pravou aplikáciou pre vás. Umožní vám skladať hudbu a to pomocou náhodných, alebo aj vopred určených modelov. Aplikácia je úplne zadarmo, je v nej hneď niekoľko funkcií a nástrojov, s ktorými zvládnete vytvoriť nové skladby ľavou zadnou.

MusicMemos – nenechajte si ujsť žiaden nápad

Stáva sa vám, že vás kopne múza, ale nemáte kde svoje nápady zaznačiť? S MusicMemos budete mať po probléme. Vďaka skvelej aplikácii môžete svoje hudobné kúsky zachytiť vždy a všade. Nahrávajú zvukový záznam vo vysokej kvalite, zachytia a zanalyzujú kompozíciu a navrhnú vám ďalšie akordy.

Procreate – vytvorte unikátne kresby

Aplikácia, v ktorej môžete kresliť do zbláznenia. Ide o jeden z najobľúbenejších nástrojov na kreslenie dostupných na iPad. Môžete v nej kresliť pomocou ceruzky, štetca alebo prstom. Aplikácia síce nie je zdarma, no milovníkom kreslenia sa do nej zaručene investovať vyplatí.

Máte problém so svojim iPhonom a neviete, čo s tým? Navštívte servis mobilov iDoctor v Bratislave, kde vám skúsení odborníci poradia a pomôžu vám vyriešiť vaše ťažkosti. Výmena batérie, výmena displeja, výmena dotykovej plochy. Poskytnú vám servis rôznych modelov od tých najstarších až po najnovšie. Všetky náhradné diely na mobily sú navyše skladom, takže sa nemusíte obávať ani dlhej čakacej doby.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.