web analytics

Osobný blog

Každý chce vaše dobro. Nedajte si ho vziať!

3 dôvody, ktoré vás presvedčia, aby ste opustili staré zamestnanie a začali podnikať

Autor: admin - feb• 16•2018

Aj vám sa to už veľakrát stalo, že ste sa ráno zobudili, mali ste sa chystať do práce a v tom momente ste si povedali, že už nikdy viac do tej práce neprídete? Nebojte sa, nie ste jediný, koho takéto myšlienky napadali. Ak vám už vaša práca lezie hore krkom a potrebujete zmenu, skúste začať podnikať. Toto vás presvedčí, aby ste sa do podnikania pustili trebárs aj hneď zajtra.

1. Chcete byť pánmi svojho času

Už vás nebaví vstávať a chodiť do práce v rovnakom čase? Otravuje vás budiť sa v takom čase, kedy by ste boli najradšej ešte v posteli pod teplým paplónom? Chcete byť pánmi svojho času, to vám nikto nemôže zazlievať. Ak chcete byť pánmi svojho času, mali by ste sa čím skôr pustiť do zakladania vlastnej s.r.o.

Nemusíte sa báť, že by ste pri zakladaní vlastnej firmy (vo vašom prípade s.r.o.) urobili chyby. Ak budete potrebovať pomoc, nájdite si firmu, ktorá vám pri tejto činnosti bude asistovať alebo vám vašu spoločnosť rovno aj založí.

2. Nechcete, aby vás niekto buzeroval

Ak pracujete vo firme, kde vás stále niekto buzeruje, podnikanie príde to najvhodnejšie riešenie, ako sa z tejto situácie dostať. Keď budete podnikať, nikto vás už nebude buzerovať za každý chybný krok, ktorý ste spravili. Jeden jediný človek, ktorý vás bude buzerovať, ste vy sám!

Ak budete podnikať, svoju podnikateľskú činnosť môžete vykonávať aj z pohodlia svojho domova. Kúpite si virtuálne sídlo a do neho budete chodievať maximálne vtedy, keď budete potrebovať s klientom niečo prerokovať a budete sa musieť stretnúť osobne.

3. Chcete svoj nápad „pretaviť“ do biznisu

Už dlhšiu dobu sa o niečo zaujímate a vedeli by ste si predstaviť, že by vás vaša záľuba živila? Ak áno, tak v tomto prípade neváhajte a pustite sa do podnikania. Vaša práca vás bude baviť, bude vás napĺňať a nikdy nebudete mať pocit, že vám je vaša práca na obtiaž. Budete sa do nej tešiť; budete zvedavý, ako budete napredovať.

Založenie spoločnosti nie je náročný proces. Ak máte pri sebe niekoho, kto vám poradí, poprípade vám vašu spoločnosť založí, nemáte sa čoho báť. Ak chcete opustiť svoje staré zamestnanie, toto sú dôvody, ktoré vás presvedčia, aby ste skúsili podnikanie.

Môžete sledovať príspevky pomocou RSS 2.0. Kommntáre a pingy sú aktuálne uzamknuté.